Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
sen benim ondan öğrendiklerimi bi bilsen selimcim, hani bi kahvenin 40 yıl hatrı varmışya, o bilgilerin 40 asır hatrı olur heralde
ne o hava mı atıyosun? bende vat69 fikrini ortaya atmıştım hadi bakalım hodri meydan ayrıca mutlu yıllaaaar saanaaaaa (hastanedeki teyze)
merak etmeyin kuzen ben dün akşam hepinizin yerine verdim
dün geceye ait bişiler yok herhalde ortada:D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
len benim topic daha hit geçmişti ne cabuk bıktın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: konu amacına ulaşmıştır
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)