öncelıkle kazadan dolayı gecmiş olsun dıleklerımı sunarım
bu mutlu gununde ömrunun sonuna kadar ruzgar mutlu ve huzurlu gecmesını tehmın ederım
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
mutlu yıllar gökhanım.nice senelere
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
mutlu yıllar bi daha motor pert etmemen dileğiyle
Nice mutlu senelere...allah kazasız,belasız her daim mutlu ve huzurlu bir hayat daim etsin...
bir insanın bu kadar çok seveninin olması çok güzel birşey...
kendini böyle dostların olduğu için ŞANS'lı hissetmelisin...
Doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara.Hediye vermek isterdim ama kargo kabul etmiyo beHayvan taşınmıyomuş kutularda
+1
doğum günün kutlu olsun abi.nice mutlu beraber senelere!senden çok şey öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum,hakkını ödemeyem.Allah seni bizden eksik etmesin.
dipçik not: jess sen nerden oluyosun drift religion yaratıcısı??polemik istiyosan kralını alırsın akıllı ol!!!!!haddini bil rütbeni bil!!!
Drift Religion
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
D.G kutlu olsun.... En kısa msj benm olsn bari..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
msjları okuyamadım, yoğun istek üzerine bunu yazıyorum
polemiğe girenlere saplarım
gelcem şimdi
GKN MOTORS
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
dağılın len hadddddeeee
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bence dalın birbirinize
kafa göz kırın
ikinizden de kurtulmuş oluruz :D:D:D
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
iyi ki doğdun Gökhan
biz senide tanıdık .. geldigin yerleri unutma selim.. sen boyle yaparak kendini bişey sanıyosun .. arkana bazı isimler alıp oyle yazıyosun ... akkıllı efendi zannederdim seni . seninle yaşından dolayı muhattab bile olmuyorum şuan
ayrıca kimseye çamur atmıyorum .. sana çamur atmaya gerek yok zaten
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)