yola göre değil, motora göre giyinmelisin
yola göre değil, motora göre giyinmelisin
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
geçmiş olsun...
bu kazanda şanslıymışsın ve ucuz atlatmışsın ama korumalıkların olmadan binme bi sonraki kazanda (Allah göstermesin ) bu kadar şanslı olmıyabilirsin. inşallah son kazan olur arkadaşım.Rabbim beterinden korusun...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Yazan Panda Han:
geçmiş olsun kardeşim kayhan...benim nazarıma geldin vallahi...
Tekirdağ-Çorlu
Geçmiş olsun ama buna patlamak denmez
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
çok geçmiş olsun .
adamada helal olsun
2 Tekerlekli Huzur..
çok geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çok şükür ölmedi abi, arabanın sahibiyle kanka olduk
Sağolasın metehan abicim, Allah beterinden saklasın.
Sağolasın atlantikçim.
Teşekkür ederim, elbiselerim yırtıldı, onların parasını bile maaşını alınca verecekmiş sağolsun.
Sağol hocam.
Patlamak nedir abi ? aydınaltın beni yeniyim bu alemde
Teşekkür ederim kuyucadısı ablacım.
Süper bi laf. +1000
Teşekkür ederim abicim
geçmiş olsun.
geçmiş olsun.koruma şart!!
Drift Religion
geçmiş olsun dostum dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşlar, KOÇ ALLİANZ eksperin devamlı müdehaleleri ve hondan'nın da parçalar için bekletmesi üzerine, bugün yarın derken ancak 45 gün sonra motorumu teslim almam için servisten aradılar.
Gittiğimde gördüğüm, sağ ve sol grenajı üzerindeki ufak çiziklerden dolayı boyamışlar. Boya ilk bakışta farkedilmeyecek gibi değil, motorun ön tarafı başka, yanları başka renk olmuş. Bu şekilde olacağına, hiç boyamasalardı çizik kullanırdım daha iyiydi.
Motoru teslim almadım. Servis eksperle tekrar konuşacağını söyledi. Çok ihtiyacım olmasına rağmen motorumu kullanabilmek için sağ-sol grenajların da yenilenmesi bekleyecem, 1 ay sürer yine ama yeter ki motorum servisten tertemiz çıksın.
Servis de bana sigorta şirketi çizik için grenajı değiştirmez, sadece kırık grenajlar değişti dedi. Ben de o zaman getirmeden önce heryerini parçalayıp getirirdim, iyi niyetin karşılığı bu mu dediğimde evet öyle yapsaydın sorun çıkmazdı dediler.
Şu sigorta şirketlerinin ve benim anlaşmada ne gibi haklarımız var? Bana zorla boyalı motoru verebilirler mi? Gerçekten iğrenç duruyo ama adam bunu kabul etmezse ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Allah kimsenin başına böyle işler vermesin.
Geçmiş Olsun.................
Geçmiş Olsun.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun arkadaşım konuyu yeni gördüm. Boyanın farklı olması da çok kötü. Allah beterinden saklasın..
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
motorun orjinalliğini bozukları için hak talep edebilirsin hemde 2 grenajında rengi tutumaması gibi birşey söz konusu olamaz eğer bunu honda bu şekilde yapmışlarsa şikayet et ana fabrikaya olmadı japonyayada mail at ve durumu belirt bu kadar güvenip aldığın markanın ne hallere sokulduğunu söyle
muhtemelen grenajların bile yenisi gelebilir bu durumda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)