tümarkadaşların bayramını kutlarım
islam aleminin ramazan bayramını kutlar saglık başarı dilerim
hepinizin bayramı mübarek olsun
motorcuya hergün bayram yağmur çamur kar farketmez biz tatlı su motorcusu değiliz ( değiliz dimi ) NİCE MUTLU BAYRAMLARA dikkatli olalım bayram yolları kalabalık herkez yollarda biz bize lazımız bayram sonrası eksiksiz burada olalım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar ankaradan herkez slmlar bayram sabahı bilgisayarın başına oturdum diye peder beni kesicek holy_diver ve marmaid hepiniz bayramını kutlar
Tüm motosiklet. net camiasının bayramı mubarek olsun
herkezın ozellılle fuat abımın kendısının ve aılesının bayramını kutlarım.
Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun allah herkese bir africa twin nasip etsin
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar kazasız günler dilerim.
kutlu ve mutlu olsun herkese.
Küskünlerin barıştığı güzelliklerle dolu mutlu sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.
(telefonla da herkese aynı mesajı attım )
0 Rh +
hadi iyi bayramlar herkese ,el öpüpde harçlık toplayanlara kolay gelsin ,
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
Başta motosiklet camiası olmak üzere tüm müslümanların , mubarek ramazan bayramını kutlar , hayırlara vesile olmasını dilerim ...
www.motorize26.net.tc
herkesin bayramı kutlu olsun.büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
not-harçlık vermeyenin eli öpülmez. piyasa değerini düşürecek harçlıklar alınmaz
Gelişim sürücü kursu olarak bizlerde Bayramınızı En içten dileklerimizle kutlar Sağlık ve mutluluklar dileriz....
Motorcu camiasının Ramazan Bayramı'nı kutlar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
herkeze hayırlı gönlünce nice bayramlar dilerim
bayramınız mübarek olsun.
(sıcaktan başım döndü deliye her gün bayram esprisi yapayım dedim kalkıp bana sen de mi demeyin haaa....)
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)