İşte Gene Bir Felaket :pale:
Reklamlar
-
Okul çıkışı cafeye gitmiştim, duyduğum haberle şok oldum! Onur isimli bir arkadaşım kaza yapmış şu anda beyin ölumunun gerçekleştiği söleniyor. Kaza nasılmı olmuş? Onur halk arasında çift kafa diye adlandırılan 50cc tek pistonlu moped motora yasak olmasına ramen bir piston daha eklemiş. Nası oldu falan derken motorun sadece arka freninin olduğunu ögrendim ve başımdan aşşağı kaynar su dökuldu resmen .
Arkadaşlar lütfen! lütfen butür araçlarda bunu uygulamayın o hızı o gucu kaldıramıcak bir şasiye böle bişey yapmayın! İnanın kazaya canlı tanık olanlar kazayı ve Onur'un durumunu annatmak dahi istemiyorlar. lütfen arkadaşlar mopedle 120 km/h la ölume gitmektense 60 km/h da eve gitmek en iyisidir
saygılarımla kazasız belasız ve güvenli! suruşler...
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Reklamlar
-
Beyin ölümü ??? Ölmüşmü? Ya afalladım ya.o motoru güçlendiriyosun madem keşke frenlerinide yapsaydın çok yazık çok ...
[img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]
-
Ne gerek var böyle şeylere ya her gün kaza her gün ölüm
-
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
Mersin İl Temsilcisi
motora kafa eklemiş ama kendi kafasızlığından fren eklememiş...
yazılan illa ki gerçekleleşecek ama.... Allah rahmet eylesin :(
bu son iki hafta ne çok ölüm ve kaza haberi aldık yahu..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
allah rahmet eylesin nolur daha dikkatli olalım arkadaşlar kime neyi ispatlıyoruz ki yazık bu genç yaşta...
-
Başınız sağolsun ; Allah ın takdiri diyeceğim ama Yine de kendi ihmalkarlığımız söz konusu oLuyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
beyin ölümü gerçekleştiyse artık makineler sayesinde yaşıyordur doktorlar fişleri çekmesi için ailesinden izin alır bugün yarın keşke bir mucize olsada hayata geri dönse..allah sabır versin ailesine
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
yazık abiya akşam akşam moralim bozuldu.
allah sabır versin yakınlarına
-
Diyecek söz bile bulamıyorum...Yazık....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
allah rahmet eylesin...çok yazık..
-
arkadasın resmen ecelini kendi hazırlamıs ya, cok üzücü gercektten, ders cıkartmak gerek... ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin inşallah...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
allah aylesine sabır versin allah rahmet eylesin
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
Allah rahmet eylesin
ailesine ve yakınlarına sabırlar versin
-
muhtemelen kask takmıyordur arkadaşın
allah rahmet eylesin
[B]to Live is to Die...[/B]
-
bu kaza haberlerini duydukça kahroluyorum ne dim beyin ölümü diyor hala bir umut var demek ki
umarım hayatta kalmayı başarır belki artık akıllanır .. Allah şifa versin. .
-
Göz göre göre.. Yazık.. Allah rahmet eylesin..
[B]llıı.. [COLOR="Blue"]Live[/COLOR] 2 [COLOR="Red"]Ride[/COLOR][/B] :bounce: [B][COLOR="Red"]Ride[/COLOR] 2 [COLOR="Blue"]Live[/COLOR] ..ııll[/B]
-
Allah rahmet etsin,bana bişe olmaz mantığı yine bir can aldı yani
Artık bu tip konularda içimizi karartmaya başladı..
-
Allah rahmet eylesin..
Kask koruma yoktu sanırım...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)