dıyebılcek hıc bısıyım yok...allah rahmet eglesın ama bu resmen ıntihar...
dıyebılcek hıc bısıyım yok...allah rahmet eglesın ama bu resmen ıntihar...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
şok olmuş durumdayım,çocukluk arkadaşımın böyle bir kazaya karışıp hapise düşmesini hala kabullenemedim,aklım almıyor,sen gel motorla arabaya çarp hem kendi hayatını karart hem de çarptığın arabanın sürücüsünün hayatını.. :((
Kardeşimize Allah rahmet eylesin,ailesine de sabır diliyorum ama bir hayat daha kararmasın,üniversiteden mezun olduktan sonra girdiği iş nedeniyle orda bulunan kardeşim hapise girmesin :((
kardeşimizin ailesi de perişan hallerini görmelisiniz :((
offfffffff
daha öncede yazmıştım...
keşke organ bağışında bulunsalardı... en azından bir kaç kişiye HAYAT verebilirdi...
toprağı bol olsun...
ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun...
allah rağmet eylesin
konuyla hem alakalı hem alakasız bir şey demek istiyorum
arkadaşlar bunu kask takmayan yüksek sürati bir şey sanan hiç bir trafik eğitimi almamış ve sürat yapmayı motor sürmek sanan ama aslında motor sürmenin s sinden anlamayan arkadaşlara söylüyorum tamam canlı el bombası intahar bombası gibisiniz
ne yazık ki sizin gibi insalar yüzünden hepimizin adı lekeleniyor insalar nefret ediyor sapık oluyoruz psikopat oluyoruz pislik oluyoruz hepsi sizin ve sizin gibilerin motoru sürüş tarzları ve hiç bir güvenlik önlemi almamasından dolayı oluyor
kask takmamak erkeklikmi oluyor delikanlılık mı oluyor birisi çarpdımı belki çok basit atlatıla bilicek hatta geçmiş olsun deyip gülüp geçile bilinicek kazalar sırf kask ve ufak tefek korunmalar yok diye ölümle sonuçlanıyor..
Buda milletimizin cimriliğinden kaynaklanıyor adamlardaki zihniyete bakarmısınız abi 1 milyarlık motor ne korunma araç gereçleri alıcam almaya kalksam kası sırtlığı dizliği osu busu 1 milyarda o tutar diyor iyide sen motora almıyorsun ki o korunmayı kendine canına alıyorsun motoru alırsın satarsın ama o canı satarsan bir kere geri alamassın sağlık can hayat bunlardan mühim bir şey varmı
ha 50 cc ha 1000cc ne fark eder senin o insandan ne farkın var onada çarpan araba aynı sanada çarpan araba aynı onunda giriceği çukur kaza yapacağı şey aynı seninde aynı aranızdaki fark ne ikinizde aynı asfaltta aynı riskleri taşıyorsunuzikinizde iki tekerin üstünde bedenlerinizi kaporta olarak kullanıyorsunuz şunu artık anlayınnn anlayında artık çok basit kazalar ölümle sonuçlanmasın..
Allah rahmet eylesinden başka diyebileceğimiz bir şey yok malesef.
Sürekli klişeleşmiş cümleler ve temenniler......Allah hepimizin sonunu en hayırlısından eylesin diyelim yinede fakat, yaradan tüm canlılar arasında bir tek biz insan oğluna çok ayrıcalıklı davranmış!!!!!! aklımızı kullanma ve düşünerek yorum yaparak karar verme yeteneği bahşetmiş
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Allah rahmet eylesin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kendim Ettim Kendim Buldum Hesabı Akılsız Başın Sonucu
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
allah onun yardımcısı olsun...
Taksiyle kazaya sebebiyet verip can kaybına sebep olmanın cezası 2 -15 senedir.Eğer aile Tarafının Manevi tazminat davası açması sonucunda ağırlaştırılmış muhebbete kadar gider ama Aileye mahkemede sorulur hakkınızı helal ediyormusunuz diye aile helal ediyoruz olmuş yapılacak bişiy yok derse ozaman hafifletici nedenler göz önüne alınarak cezası 2 ay 1 seneye kadar düşürülür kefalet yöntemiylede cıkarılır... Ha bana Sorarsanız Ben Erkek kardeşiyim Rahmetli Onur abimin Biz hakkımızı helal etmiyoruz Ha bu defter bu zamana kapatılmış olabilir o anki acımızla kimse peşine düşemedi davanın. Ancak Hatırlatırım ki davayı savcılığa dilekce vererek tekrar İnceletilip Suclu olan kişi içeri sokula bilir. Kamera kayıtlarındada vardır.Ayrıca şu konuyada acıklık getirelim ehliyeti arabayı sürmez sürücü arabayı sürer.Suç Onur Abimde değildir Tutanaklarada geçirilmiştir tamamen aracın sürücüsü Kontrolsüz cıkış yaparak benzinliğe girmeye yeltendıği sırada olmuştur.8de 6 hatalıdır.Şu konuyada acıklık getiriyim Kimse fişini çektirtmedi onu yaşatmak için gerekirse Tüm varlığımızı ortaya dökerdik.Burası acındırma formu değil Lütfen Herkez taziyesini yapsın. Kimse kimseyi acındırarak özelikle suclu kişiyi acındırarak rand elde etmeye calışmasın Saygı Ve Sevgilerimle...
heralde kafasında kask da yoktu.. allah rahmet eylesin.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
kaza haberi olunca tarihe falan bakmadan direk yazıları okudum 2. sayfada farkettim ben de...şu durumda araç kullanıcısı serbest sanırım...peki bunca zaman sonra açıklama yapma ihtiyacı hissetmek neden??
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
kim hortlattı mu konuyu ? ben de yeni sandım
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)