allah rahmet eylesin...
bari organlarını bağışlasalar...
Dualarınız için çok teşekkürler arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun kask koruma dizlik falan hiçbişey yokmuş. Zaten Ayvalıkta kucuk ccli motora kask takmanın komik olduğunu duşunenlerin sayısı kask takanlardan fazla bi topluluk var en yakın zamanda zihniyetin değişmesi gerekiyor ama 10-20 kişiyle olmuyo tabi
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Ayvalık'ta hiçbir motosiklet sürücüsünün kask taktığını görmedim...
Üç boyoz bir kola
ah yaa üzüldünm şimdi çok tehlikeli işler bunlar yaa adam 2 motor yapıyo ne firen ne amortisör vs vs edirne 3 motor yapanı var yaa neymiş abi yer uçağıymı 120 miş 130 muş kasa aynı kasa teneke
arkadaşım ne kask ne koruma ne dizliği yahu adamlar kolayını bulsa pantolonsuz binecekler daha hızlı gitsinler diye
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
artık Allah rahmet eylesin diyebiliriz çünkü ölümünün kesinleştiğini duydum gerçektende çok kötü bir olayı duyduk üzüldük olan oldu başka canlar yanmasın dikkat dikkat dikkat saygılarımla
allah rahmet eylesin .Bu bize inşallah bir ders olur diyelim böyle şeyler yapmayalım arkadaşlar canımızı yolda bulmadık yaa
Arkadaşlar Onur'un ölduğu kesinleşti. Ailesi fişinin çekilmesini istemiş ve çekilmiş. Allah rahmet eylesin
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Ailesine Allah sabır versın :( Çok zor bir durum :( Nıye yaparlar bu mopetlere boyle bısı anlamıyorum ya fren yok bısı yok off yaa :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Kısaca İNTİHAR...
Yazık çok yazık...
...Sergerdan...
yiit10
kazanın anlatılış biçmi olaya senin yaklaşımın .. fake kokusu verdi .. bu arkadaşın tam adı .. hangi hastanede olduğu ve kazanın olduğu yeri tam olarak yazarmısın bizde bir kontrol edip teyit edelim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Umarım fake dir....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Kaza Ayvalık şehirler arası otobus terminalinin çok yakınında olmuş adı Onur Baysal yanılmıyorsam 9 Eylulde yattı ve bugunde cenazesi toprağa verildi ve bizzat cenazesindeydim isterseniz size onlarca tanık suna bilirim yada istediğiniz araştırmayı siz yapın!
Unutmadan gerçek olduğunu teyit edince bu başlığada gerekli açıklamayı yapın lutfen!
diğer arkadaşlar benım hayali arkadaşlarımı mopede bindirip sonra onları öldurup gömduğumu sanmasınlar!
Bu gün toprağa verilen dostumuzun öldüğüne inanmıyorsanız lütfen AYVALIK ENDSTÜRİ MESLEK LİSESİni arayıp sorun tümm okul ve sevenleri ile beraber toprağa verildi neden fake yapalım amacımız ne olabilir? dua isttedik suçlumu olduk..
Allah rahmet eylesin.. Ailesine sabır versin.. keşke baska bir arkadasında yazdıgı gibi beyin ölümü gercekleşipte fişi çekilmeden önce organları bagıslansaydı
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
kader, en azından sevdiği şey ölümüne sebep olmuş. Gençmiş, mekanı cennet olsun..
Now the world is gone. Im just one.
o yazıyı yazmadan evvel ayvalıkta net üzerinden haber yapan tüm gazeteleri okudum ..kaza olalı 2 gün olmasına kerşın tek satır yoktu.. daha önce bu gibi uydurma fake haber yapan arkadaşlarımız olunca bu gibi ilk mesajda yer tarih ve tam isim verilmeyen tüm başlıklara şüpheyle yaklaşır olduk..daha 1 ay önce bu tür fake haber yazan birini ben kendi ellerimle siteden uzaklaştırdım ...
toprağı bol olsun ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Arkadaşlar maalesef dünyada doğal seleksiyon var. Akıllı olup motorumuza gereksiz mekanik takviyeler yapmayıp gerekli önlemlerimizi alıp kullansak böyle şeyler başımıza gelmez. Giden gitmiş, Allahın takdiri değil kendi kafasızlığımız. Umarım bundan sonrakilere ders olur...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)