Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır ve metanet versin.
Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır ve metanet versin.
Mekanı Cennet toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin amin.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
allah rahmet eylesin sevenlerine allah dayanma gücü versin...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
yüce rabbim mekanını cennet eylesin....allah bu acıyı kimseye yaştmasın.....çok dikkat li olmak lazım....trafikte kimse bizi görmüyor nedense....ailesine rabbimden sabır dilerim...
Allah rahmet eylesin
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Allah rahmet eylesin:( Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum..
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar versin. Ne kadar acı bişeydir bu. Toprağı bol olsun...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
kardeşimize allahtan rahmet dilerim,geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
allah rahmet eylesin.kederli ailesine sabır diliyorum...
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Baş sağlığı temennisinde bulunan bütün arkadaşlara Elazığ MT adına teşekkür ediyorum.
Motosiklet düşkünü bütün arkadaşların yolu açık olsun, Allah'a emanet olsunlar.
Kaza, pazar günü akşam karanlığı çökmek üzere iken saat 17.00 civarında olmuş.
Kim olduklarını öğrenemediğim iki-üç arkadaşıyla Sivrice'den Elazığ istikametine geliyormuş.
Çok süratli olmalı ki minibüse arkadan çarpmış ve anında vefat etmiş.Kaza yerine giden arkadaşlarımın anlattığına göre minibüste kamyon çarpmış kadar hasar varmış.Motosiklet bütünüyle hurdaya çıkmış.Arka lastiğinden başka sağlam bir parçası yokmuş.
Motosikleti 1000 cc güçlü bir makinaydı.Çarpma anını ve sonrasını görenler anlatmış ama burada yazmaya dilim varmıyor.
Bugün Elazığ'ın Karakoçan ilçesine götürüldü. İkindi namazını müteakip defin işlemleri yapılacak.Allah rahmet etsin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin
bu ne ya son 1 haftada aldıgımız kötü haberlere bakın Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır dilerim hala işin ciddiyetini anlıyamıyan motor severler var biz trafikte ip üstünde yürüyoruz hür dikkat arkadaşlar inşallah artık bu tarz haberler almayız çok üzücü
Allah rahmet eylesın, gerıde kalanlara bol sabır versın Allah
allah rahmet eylesin.
habe habe
Allah taksiratını affetsin,nur içinde uyusun.Ailesine sabır,camiamıza başsağlığı diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ALLAH rahmet eylesin. kalanlarına sabır dilerim.
son zamanlarda bu haberleri daha sık duymaya başladık.
lütfen arkadaşlar motosiklet kullanırken kafanız dalgınsa, psikolojiniz uygun değilse, özlellikle aceleyle çıkmayalım trafiğe.
lütfen reflektif yeleksiz bir metre dahi kullanmayın.(ben kullanıyorum ve bariz farkını görüyorum)
ALLAH'dan rahmet; ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı dileklerimle ALLAH sabır versin...
Allah Rahmet Eylesin arkadaşımıza, gerçekten ne oldu bu ara...
kaza haberleri iyice çoğaldı, lütfen daha çok dikkat arkadaşlar...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
başımız sağolsun;
ailesine ve tüm sevenlerine allah sabır versin.
mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.mekanını cennet günahlarını affeylesin..bütün OĞUZ ailesi olarak büyük yastayız.toprağın bol olsun.geride kalanlara Allah sabır versin
Hasret OĞUZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)