Çok üzüldüm duyunca inşallah son kazan olur. Allah kadın sürücülerin şerrinden korusun hepimizi
Çok üzüldüm duyunca inşallah son kazan olur. Allah kadın sürücülerin şerrinden korusun hepimizi
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
her zaman söylerim bilumum suikast ve kaza süsü verilmiş cinayetlerinizde ben ve ekibim bütün imkanlarımızla hizmetinizdeyiz, Emin temizlik A.Ş
hiç iyi olmaz bence, seni patlarırım, helyumla doldurulmuş balon gibi
o da senin kısmetin bütün işlere ben yetişemiyorum her şeyi devletden beklemeyin kardeşim dün iyi ralli yaptık ama dimi? tüüüüh!! şimdi arabana ben bindim dimi ya! sen en iyisi 3-5 gün garajdan çıkarma
Canım cok gecmis olsun... daha bana teker dersi vericektin o motorla ama artık ben sana benim 250 yi verirrim ona ögretirsin saka bi yana sana bisey olmaması en onemlisi... tekrar gecmis olsun...
Dün her ne kadar koşup sarılıp geçmiş olsun
desemde sana yine çok geçmiş olsun!
ama baktım iyisin oh oh dedim ..
Canım tekrar geçmiş olsun
Allah beterinden korusun!
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
büyük geçmiş olsun gökhancım 3.üncü sıçrayışınıda yapmışsın yani jokerini kullanmışsın aman diyim bundan sonra daha dikkatli bi sevdiimizi daha kaybetmiyelim
ya sev ya terket...
geçmiş olsunnnn abi sana bişey olmaması sevindirici
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Geçmiş olsun Gökhan. Bi sadaka neyim ver ya. Üzerinde nazar mı var nedir?
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Gökhan şu tehlikeli malukatı her yerde engelledim ben.
İyi seni sadece patlatmış, ben bide yerde kendime geldiğimde ters dönmüş kaplumbağa gibi bunun kucaandaydım.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Geçmiş olsun,
Yalnız Duvardaki pankart dikkatimi çekti: "LEYLA'DAN MEVLA'YA" ilginç bir tesadüf olmuş
Çarpan Bayanın adı da LEYLA ise tam olmuş... Dikkat et kendine...
...Sergerdan...
telefondada geçmiş olsun dedim burdanda tekrar geçmiş olsun diyim
allahtan sana bişey olmamış.
gkn çok geçmiş olsun sana bi şey olmaması sevindirici, fotoğrafa baktım Allah korumuş seni ve sevenlerinin duaları
Çok çok geçmiş olsun, olan mala olsun yenisi alınır.. Verilmiş sadakan varmış Allah beterinden esirgesin..
Çok geçmiş olsun cana deil mala gelsin dicemde motoru böle görüncede üsüldüm ya.
[B][COLOR="Red"]Honda BeaT Tutkusu:cat:[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][COLOR="Black"] By JackAss[/COLOR][/COLOR][/B]
Gökhan kardeşim çok geçmiş olsun
biri bizi durdursun yawww :queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)