Geçmiş olsun Gökhan...
Geçmiş olsun Gökhan...
Geçmiş olsun arkadaşım. Yaşadığın kazaya benzer kazalar yüzünden trafikte herkese karşı güven bunalımına girdik. Kendimizden başka kimseye, kurallara, cezalara, okumuşlara, cahillere kimseye güvenemez duruma geldik. Oysa trafik bir ortak kullanım alanı ve güvene en fazla ihtiyaç duyulan yerlerden birisi.
Bu arada sürücü kurslarına da bir şey söyleyelim. Kaç saat motor dersi,kaç saat direksiyon dersi verdiğinizin hesabını yapmayın. Kaç kursiyerinizin ehliyet aldığına bakıp, başarınızı hesaplamayın. Her dönem şu soruyu ciddi olarak kendinize sorun. "Bizim kursiyerlerimiz Trafiğe çıkmanın tanımadıkları insanlarla bir takım çalışmasına katılmak olduğunu kavradılar mı?"
Saygılar.
www.gezginayaklar.com
geçmiş olsun kardeş sana bir şey olmaması sevindirici, yenilerini kullanacağın ve onlarıda pert edeceğin güne kadar devam sana bişi olmasın senin canın sağolsun sen SRAD köprüsünden defalarca daha geçersin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
BUnunla geçmiş olsun Gökhan arkadaşım.Üzerinde bi uğursuzlukmu desem şanssızlıkmı desem bişey var.Cana geleceğine mala gelsin deyip şükretmek lazım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
cok buyuk gecmıs olsun allah kaza bela vermesın tekrardan..
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
teşekkürler herkese tekrar..
olacağı varmış olmuş.. kısmet diyelim.. kurşun döktürme konusunda sakata gelmeyelim, biri çıkıp karşıma sıkmaya başlamasın
yok abi, ESİN diye bi baaayannnn.. 70 yaşlarında emekli öğretmen
inşallah pert eetmeyizz bi daha dimi cengiz abi
gözlerim görmese doru düyosun dicem
sadece motorlarımı, çarptıım otomofilleride
boşver.. alırız yenisini
emrahım, ışığıda gördüm pamuğuda
paraşütlü mont alcam ben
GKN MOTORS
çok geçmiş olsun gökhan allahtan sana birşey olmamış motorun kötü olmuş tabi bu arada
Kedinin dokuz canı var, Gökhan da dokuz kedinin canı var, toplamı neydi abi 81 can mı ediyodu.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
5dkönce facebook'ta fotolara baktım ii olduğunu öğrenince sevindim...Motosiklet üzerine şansı hiç olmayan birisin...Umarım bir an önce yerine gelir şansın motordan yana....Allaha emanet ol...
AKIN FİDAN
Benimde acilen patlamam lazım, makine yağ yakıyo, şöyle ablalara yakın gezmem lazım.
Nerelere takılıyosun Gökhancım, bu ablanın gezdiği yollar belli mi
Ner şanssız adamsın yaa, bir kol bacak kopartamamışsın.
Ultra yapma abi, kimse bu kadar şanslı olamaz, motora bak birde Gökhana bak.
Hoş Srad'larda koltuk fırlatma sistemide yok, artık hangi gazın basıncıyla fırlayıp kurtulduysa.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
geçmiş olsun gkn akşam sen öyle sapasaglam anlatırken motorun bu kadar kötü oldugunu hayal edememiştim...
allah beterinden korusun gökhan
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
canım kankam beni yine yanlız bırakmadı ve bacağını sakat etti işte kerdeş budur heryerde paşam kankam allah seni yine bize bağışladı sakın yapma bizdekide kalp yaa kardeşim dayanmıyo bu heycana offffffff offff seni dün sağlam gördüm yaa gerisi hikaye be kankam hatırlıyomusun sen bana pansumanları yaparken hani o acıdan kaç kere boynunda ağladım kaç kere sıkıcanak sarıldım yaaa offf bilmiyorum ama sen dayandın sana olsaydı ben seningibi güçlü olurmuydum bilmiyorum kankam ohh be nedim yaaa sen bize bağışladı
Drift Religion
fatih şubesi
ama biliosun ki aYe'de emini oturttu ve sonrası malum emin sen benim kucağa otursan nasıl olur merak ettim =))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)