Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Yönetime sesleniyorum, kaza yapmayanlar başlık açsın, daha az başlık açılır
Gökhan motoruna geçmiş olsun, sahi motorun patlarken sen nerdeydin.
Hep söylüyorum ecel gelmeyince gelmiyor diye, başkasının motorda iki çızık olur ama kendisi hepimizi üzer, adamın motorda sağlam bi depodaki benzin kalmış ama kendisi hastaneye gideceğine arkadaşlarıyla buluşuyor, o derece iyi.
Neyse tekrar çok büyük geçmiş olsun.
Gökhan çarpan arabadaki hatunu tavlayabildinmi bari, yoksa kazanın şokuyla kuzguncukmu oldun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
gökhan arkadaşıma tekrardan geçmiş olsun dileklerimi buradan da iletmek istiyorum...
maşallah motoruna nazaran ciddiye alınacak bir durumu yok... uçmayı bildiği kadar konma konusunda da biraz alıştırma yapsa geleceği çok parlak görünüyor
gökhan arkadaşımıza tavsiyem kör topal farketmez tiplerden şuan için biraz uzak durmaya çalışması
Geçmiş olsun. Motor bayağı bir hasar görmüş. İlginç bir kaza. Darbeyi soldan yemiş her iki araçta... Motor duvar dibinde sol'a yatık. Araba motorun dibinde. Jant iptal. Umarım eski haline döndürülebilir. Bu arada egsoz tüpü nerde ben onu göremedim fotoğraflarda.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Geçmiş olsun.Gitti dağ gibi srad.Sende birşey var mı ?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Büyük geeçmiş olsun ya :(
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
Tekrar geçmiş olsun. Kaza'nın nasıl olduğu hakkında ayrıntılı bilgi verilirse iyi olur bence. Acayip bir kaza gibi görünüyor fotoğraflarda. Hasarı kim ödeyecek belli mi? Teyzeye, egsoz tüpü ile ne işi varsa kolay gelsin diyim o zaman.
GKN'ye önemli bir şey olmaması sevindirici.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
"Big Bang" bu olsa gerek. Allah korumuş; geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Gökhan. En azından sürücüye bişey olmaması insanı teselli ediyor.
çok geçmiş olsun arkadaşım.sana birşey olmaması sevindirici.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Büyük gecmis olsun dostum, nasıl bi kaza bu motor duvarla araba arasında kalmıs kaza sırasında sen nerdeydin nereye uçtun :S
abi cok uzulduım buyuk gecmiş olsun ne diyim allah beterinden saklasın off yaa bu nası bi zincir herkes tek tek patlıyo iyce sogudum artık yaa nese umarım son olur
Gökhan, çok geçmiş olsun. Murat'tın(Aye) son köprü kazasına da sana da yazarken farkettim kaza böyle yaralanmasız olunca geçmiş olsun demek ne kadar güzel, en büyük kazalarınız bunlar olsun. Diğer kazalara bir şey yazmaya maalesef elim bile gitmiyor, belki inanmak istemediğimden. Neyse hatırlamak da istemiyorum...
Tekrardan çok çok geçmiş olsun, derler ya; "verilmiş sadakan varmış"...
cok gecmıs olsun gokan.
sabah sabah beni beynimden vurdunuz face den gördüm resimleri eywah dedim ama resimlerde gkn ı görünce biraz olsun rahatladım
kirwe çoooooookkkk çoooooookkkkkkk geçmiş olsun yaaaaa
walla büyük kaza atlatmışsın
işte tecrübe farkı bence burda ortaya çıkıyor adam kendini nereye atıcagını iiyi bilmiş olmalıki baksana kendinde bişicikler yok
allah seni bize ve ailene bagışladı diyelim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)