İyi ki kimse duymamış Ama Gökhancım kadın haklı arabanın yanından geçmeye kalkmışsın Ya motorcu değil mi işte hepsi serseri bunların Tekrar çok geçmiş olsun Allah korusun..
İyi ki kimse duymamış Ama Gökhancım kadın haklı arabanın yanından geçmeye kalkmışsın Ya motorcu değil mi işte hepsi serseri bunların Tekrar çok geçmiş olsun Allah korusun..
bilader çok geçmiş olsun...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
az önce öğrendim ve hemen aradım kardeşimi sesini duyunca içim rahatladı biraz
çok büyük geçmiş olsun kardeşim allahtan sende fazla birşey yok
allah hepimizi bayan sürücülerden korusun
verilmiş sadakan varmış valla umarım son kazan olur kardeşim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Gökhan çok geçmiş olsun. Motorun resimlerini görünce korktum baya ama sende bişey olmadığını okuyunca rahatladım. Bu son pertin olsun inşallah. Allah tekrarını yaşatmasın...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çok çok geçmiş olsun...
Saygılarımla...
geçmiş olsun..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun GKN ,sitedeki arkadaşlar senin kaza yapmanı bekliyormuş sanki,kuyunu kazmaya çalışanlar var gibi geldi bana
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
geçmiş olsun kardeş allah beterinden korusun
[COLOR="Blue"][B][/B][/COLOR]
büyük geçmiş olsun.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
gökanım çok geçmiş olsun kankii üzüldüm ama sana bişe olmamış sevindirici.. yakın zamanda iyileşmen dileklerimle dostum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
gkn kardeşim öncelikle sanabişi olmadığı için şükürler olsun diyorum ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
ayrıca motorun halini gördükden sonra eğer birgün büyük motor alırsam sana vermeyi düşünmüyorum baştan diimde
gkn ye çarpan abla sen de foruma gel seni de bi dinleyelim olay anı neler hissediodun
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Gökhan abi geçmiş olsun yaw..
Umarım yaptıgın en son kaza bu olur..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm
geçmiş olsun
hacı benim motor da eskidi hani, diyorum ki biriki gün sende dursa şöyle yenisini alırdık
Çok geçmiş olsun biz ne kadar dikkatli olsakta araç sürücüleri bize karşı çok dikkatsiz. Yeniden çok geçmiş olsun..
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerine
yeni motorum la yakın zaman da buralarda olurum, bayan şöförler korksun benden
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)