arkadaşlar, 31/10/2008 cuma sabahı sahil yolunda giderken sol şeride geçtim ve ışıklara 20 metre filan kala aniden orta şeritten sol şeride kıran dikkatsiz bir sürücünün beni orta refüje sıkıştırıp ve hala görmeyip direksiyonuma çarpıp refüjde tek tekere kalkmama ve düşmeme, ardından da havalanan motorun sağ ayağımın üstüne düşmesine sebep oldu
eğer ki korumalıklı pantolonum, montum, eldiven, dizliğim ve en önemlisi motobotum olmasaydı;
-düşerken başım arabanın sol tarafına çarptı, ardından da arka tekere çarparak sektim, kask çatladı, başım sağlam
- ellerimde bişey yok, eldiven sıyrıldı
-montta sıyrıklar var
-sırt çantam parçalandı ( sanırım sırtütü arabanın yanına çarptım, sonra başımı çarptım)
-bacak ve kollarda korumalı kıyafetten ötürü sıyrık filan yok ama sağ omuzum sızlıyo hafif
- motorun üstüne düştüğü sağ ayak bileğim dizde esneme var sızlıyor
-diz altımda botun alt tarafında sıyrık
-korumalı botum parçalalandı, ayak bileği koruması yarıldı ( botum olmasaydı bileğim kesin kopardı)
-sağ ayaka bileğim incinmiş
-sağ ayak tarak kemiğimde kırık var
-sağ yaka parmak kemiklerim ezilmiş
ya botum olmasaydı, korumanın kaplaması olan büyün üst derisi yırtılmış olan bot yerine kemikleri parçalanmış birisi olarak sanırım ayak bileğim kopardı
kaza yerinde ilkyardım harikaydı;
motoru üstümden kaldıran sürücüler
bilincimi kontrol eden polis memurları ( tesadüfen ordan geçyolarmış)
botumu ve kaskımın fermuar ve kilitlerini açıp sırtüstü yatmamı telkin edenler
kaskımı çıkartmaya kalkışmayanlar(***)
ve ambülans bekletilmeden aracıyla ( vurduğundan haberi yok, biri uyarınca arabadan inip refüjle araba arasında beni görüp şok olan ve hatanın bende olduğunu iddia eden sürücü)
kazanın sebebinin araba sürücüsünde olduğunu söyleyen ve bana şahitim kardeş diyen, motosikletimi ardımdan hastaneye getiren, hastanede bulup anahtarı teslim eden ve adını sormayı akıl edemediğim iyiliksever bir "ehliyetli" delikanlı....
motorun durumu iyi, koruma demirleri sayesinde herhangi birşeyi yok ama ben yine de servise vereceğim. zaten karşı tarafın trafik sigortasıüstlendi durumu. %100 hatalı bulundu.
yaa işte böyle, geçen gün başka bir arkadaş( TUĞPER HAKTAN UZEL ) benzer bir şekilde sıkıştırılıp refüj dışındaki direğe çarpıp hayatını kaybetmişti. bu halimize de çok şükür ki sevenlerimizi çok fazla üzmedik. bazı şeylerin telafisi insanoğlu için imkansız çünkü
burada korumalıkların önemini bir kez daha vurguluyorum
hepinize kazasız belasız sürüşler...