geçmiş olsun dostum.
geçmiş olsun dostum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Geçmiş olsun yürekçe kardeş, inşallah son kazan olur.Ucuz atlatmışsın korumalı kıyafetlerin önemi birkez daha ortada...Bu dikkatsiz otomobil sürücülerine çok şey diyorumda buraya yazamıyorum ne yazık ki...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Usta geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
sencerim büyük geçmiş olsun.şaşırdım gece vakti, sana büyük birşey olmaması sevindirici
Sencer geçmiş olsun, seni de Allah korumuş (bugünkü kazalarda epeyce)
yürekçe geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Bölgemizde bulunan kara noktaları belirleyip (hep aynı yerde kaza yapma olayı)3 kat daha dikkat etmemiz gerekiyor.
İnşallah 20 güne kadar motorda olursun.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
abimmmm sanadaaaa büyükkkk geçmiş olsunnnn
beterin beteri var ucuz kurtulmuşsun walla
bir an önce saglıgınıa kavuşman dilegiyle
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Çok çok geçmiç olsun yürekçe. Aynı gün 15:00 sularında ben de hayatımın en ciddi motor kazasını yaptım. Gerçekten de korumalıklar olmasa ayvayı yemiştim. Tekrardan büyük geçmişler olsun, tekrarı yaşanmasın inşallah...
Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın....
Sercen arkadaşım geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin. Seni en kısa zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle. Selamlar.
geçmiş olsun.bi kurban kes artık.abi insan sevdiğiyle ölmek ister ama daha erken...
Çok geçmiş olsun abicim. Ucuz anlatmışsın.
geçmiş olsun.....
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kardeşim geçmiş olsun önce Allah sonra korumalıklar korumuş
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
çok geçmiş olsun ,el arabası bile süremeyecek mallara ehliyet verilip bide trafiğe çıkartırlarsa böyle olur neyseki kazanın sonrası olanlar sevindirici hala iyi ve bilinçli insanların olması güzel ayağında düzelir inş.
motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
diyecek bişey bulamıyorum ......
geçmiş olsun......
geçmiş olsun arkadaşım..Allah sevdiklerine bağışlamış seni
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Sizin sitede başka bir yazınızı okumuştum, kaza sonrası duygularınızı anlatan. Bu ikinci ciddi kazanız sanırım.
Sürüşünüz konusunda bence biraz öz eleştiri yapmalısınız.
Dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
cok gecmıs olsun ya bu nedır bu aralar ustumuzde kara bulut gıbı gezınıp duruyo herkese bişiler oldu annamadm gıttı motora binerken 2 kere düşünür oldum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)