biraz önce beraberdik alperle, aklımdaydı unuttum kutlamayı, bari ilk msjı ben yazım..
mutlu yıllar canım kardeşim, yeni yaşının sana umabildiklerinin en iyisini getirmesi dileğiyle
GKN MOTORS
Nice yıllara
Nice senelere Alper, doğum günün kutlu olsun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Doğum günün kutlu olsun Alper abi
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
facebook'tan kutladım ama forumdan da kutluyayım bari
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALPER ABİ
SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLARA
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
nıce yıllara dostum.
dogum gununkutlu mutlu olsun
BLOW
Canımcım eskide kalmış bir aşk o bile değil yane dedikodulara aldırış etme sen Sen duruken benim ne işim olar bunlarla kuzum benim sefiyom seni
Herşey bu benim pederin kafasının aştından çıkıyo az çakal değil ylın çifdi bilem ilan etti bizi tabi yerseee
Alperim kardeşim kankam Doğum günün kutu mutlu umutlu olsun nice seneler diliyorum.
Ankarada olduğum için yanında olmayacağım gelince görüşmek dileğiyle canemm
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
DAha okumamış Belli ARtık bugün Gezide söylersiniz.. Birazdan Gelibolu yolundayız Bizde ALper Tim Hepi Bört Dey Tuu Yuu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Alper şuan mesaide. O yüzden mesajları okuyamamıştır.
Buradan ben tekrar kutlamış olayım. Kaldı ki birkaç saat sonra yüzyüze yine kutlarız.
Alper doğum günün kutlu olsun asi motorcu seni!
= = = Be Aprilia racer! = = =
dogum gunun kutlu olsun abi
ulen kime niyet kime kısmet ben açim dedim ama erken olucaktı akşamda işe gittiğim için açamadım ben bizzat kutlamıştım ama burdan da kutlamak istiyorum
alper nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun
herşey gönlünce olsun
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
iyiki dogdun saglıklı mutlu senelere
Nice Senelere Alper Bey, inşallah mutlu ve sağlıklı yıllarda hep beraber oluruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)