nolursa olsun kaza anında kağıt doldurmalıydın ve ksur zaten onda oldugu için nerden baksan bi 500 lira ceza yerdi aklı başına gelirdi
çok geçmiş olsun çok üzüldüm
dikkatli ol lütfen
ayrıca karşı taraf suçlu ve rapor tuttursaydın iyi olurdu. Belki sağlığında çok önemli birşey olmayabilir ama o ceza yer ve aklı başına gelirdi hata yapmazdı başka zaman.
umarım son kazan olur
motorda gözüm kaldı
iyi ufak atlatmışsın lan.
keşke polis çağırsaydın hem ona ceza girerdi sağlam hem de motoru beleşe yaptırırdın..
Bununla geçmiş olsun.En büyük kazan bu olur inşallah.
Teror'un kaza başlığındada yazmıştım;defansif bir kullanış tarzımı benimsemeliyiz nedir? Çünkü diğerleri bizi görmüyor,bizde yanlarına arkalarına fazla sokulmasakmı?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
geçmiş olsun
fakat iyi bişey yapmamışsın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Çok geçmiş olsun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
çok geçmiş olsun son olur inşallah.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
canım cigerim geçmiş olsun yaa gerçekten üzüldüm şimdi neyse bunada şükür okan ne diicen daha kötüsüde olabilirdi ALLAH korusun sıkma canını
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
kesinlikle bırakmazdım motoruda yaptırırdım bide üstüne dava açardım ya sen orda ölseydin bu çocuk trafiğe nasıl çıkar ehliyetsiz böle bırakırsan tabi bida çıkar bu sefer birimizi öldürür :((
canımcım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
olan olmuş artık bırakmışsın gitmiş arkadaş umarım bu korkuda ona ihtiyacı olan dersi vermiştir umarım trafikte bundan sonra daha dikkatli olur
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
sat motoru pisiknete bin soora yapıon kazayı bizide üzüyosun
geçmiş olsun okanım sen dikkat et böle fırlamalara he
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
gecmiş olsun dıyen butun arkadaslar saolsun sabah sabah uyandım gerci butun gece uyuyamadım bakalım gidince usta ne diycek ayna sınyal kolay bi problem yok takılır grenajda saglam cızık bile yok artcı ayaklıgı ve artcı ve ben motoru kırılmasını onledik ama dıktım motoru calısmadı sonra calıstı ama yuksek devir getirdim ewe cunku dusuk devirde stop ediyor bide gaz yemıyor tekleyerek getirdim umarım onemli, bişiyi yoktur
Okanım geçmiş olsun..
Nazarlık diyelim bu kazaya..
Allah beterinden saklasın..
Daha dikkatli ol..
Görüşürüz..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Okan'ım geçmiş olsun. Konu başlığını görünce çok üzüldüm ama bir yandan da başlığı açan sen olduğun için hafif atlattığını tahmin ettim.
En büyük kazan bu olsun kardeşim, yardım edilecek bir konu var ise lütfen bizi yanında bil. Görüşmek üzere...
= = = Be Aprilia racer! = = =
Geçmiş olsun inş 3.sünü yapmassın.
MoToCroSS RuLeZZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)