geçmiş olsun allah beterinden saklasın
29 ekime kadar iyileşmeye bak
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun.Boyle söförlerinde keşke küresel ısınmadan soyları tükense.Aynı maydonoz gibiler,akşam topluyordun,suluyorsun sabaha yine çıkıyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Gecmıs olsun arkadasım... Sende Ehliyette yoktu demi??? Oturdugun semtlerdekı arkadaslarında nasıl olduklarını cok ıyı bılırım o adama ne oldugunuda Cok ıyı bılırım Bende istinyede okuyorum.... Cevrem hep oaralar...
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
geçmiş olsun kardeşim..ön kötü kazan böle olsun
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
tebrik ediyorum
motorun uğursuz sat kurtul artık
geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun kardeşim...
bugün akşam üzeri bende giriyodum ford minibüse...
aptal herif koca yolu ortalamış ve kafasına göre yolda bi sağa bi sola gidiyo
neyse bi sokak geldi direk kırdı bide uzunları yaktım beni arkada görsün die sonra sokağa aniden kırdı vede firen yaptı yerler ıslak ve kaygandı korna çaldım hızlandı birden yoksa direk giriyodum ortadan korna çaldım sövdüm saydım adam durmadı bile...
onun için dikkat etmek lazım arkadaşlar hemde çok...
dikkat et yavaş git
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
aman kardeş bak neler oluyo okuyosun yada benim kaza haberime git eğer bunlarda seni kesmezse benim yaraların fotolorını gönderim emin ol daha dikkatli olursun sakın yanlış anlama beni sadece artık bi kardeşimizin canına bişey olmasın diye bu yazıları yazıyorun
Drift Religion
fatih şubesi
İnşallah bu enson kazan olur kardeşim..
Geçmiş olsun...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
gecmis olsun.. bende yenice sinyalsiz cikan birine tosladim..
motorumda da bende de cizikler var..eldivenlerimi giydim birazcik sevdim geldim..
ilk yardim cantani ver dedim ayagim kaniyordu..al al dedi arabayi istesem vercekti galiba
plakam mi ohoo onu zaten mevzuu baslarken koltuk altina attik
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
:thumright
Geçmişolsun
Aleykümselam diyo hepsi
katılasım var sana =)
evet seninde bildiğin gibi adamla çok iyi telepati kurdular istinyede ? cumhuriyet lisesi falan mı ?
sağol aralım.. sattım bugün..yarın satışı veriyorum kısmetse..
sağol murat abi..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Allah şifa versin, maalesef biz motor kullananlar bunlara alışacağız.
İnşallah motorlara saygı duymayı öğrenirler.
Kendine iyi bak dostum
Selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)