acil şifalar diliyorum.allah birdaha göstermesin
acil şifalar diliyorum.allah birdaha göstermesin
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
çok büyük geçmiş olsun
allah beterinden saklasın kendisinde fazla bişi olmaması sevindirici
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
gecmis olsun..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
çokca Geçmiş Olsun...
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
Hikmet kardeşim çok geçmiş olsun. İki teker üstünde sağ eline biraz daha hakim ol bundan sonra lütfen. Acil şifalar.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
geçmiş olsun hikmetçim aman kardeşime askere az kaldı dayan biraz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
geçmiş olsunnn.....aman dikkat et
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inş
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum önemli bişeyim yok diz ve dirseklerimde sıyrık bide sağ ayak bileğim burkulmuş üstüne zor basıyorum ama bunada çok şükür pek ufak sayılıcak bi kaza değildi 50 km hızla giden bi araç arkadan dümdüz vurdu 6 7 metre sürüklendim yerde motorda sadece egzos tüpü borusu kelepçeleri arka stop ve sinyaller kırıldı araba benden daha beter
bu kazam hızla alakalı değildi tamamen farklı bi kaza oldu ama yinede bundan sonra daha uysal ve sakin kullanma kararı aldım
ya sev ya terket...
hikmet geçmiş olsun yhaa topiği qördüqüm anda qöslerim fırladı yerinden neyseki sıyrıklarla atlatmışsın en kısa zamanda iyileşirsin umarım acil şifalar
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
çok geçmiş olsun arkadaşım ALLAH yine korumuş beterinden saklamış
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
seni kesicilikten men ediorum sen Özel Servis olarak Takıl Askere gidene kadar Korkutma bizLeri bea
Geçmiş olsun :(
Ucuz atlatılmış dolayısıyla sevinebileceğimiz bir yönü var bu kazanın ama yinede daha fazla dikkat.....
Geçmiş olsun ve allah beterinden korusun
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
geçmiş olsun hikmet allahtan bişeyin yokmuş dikkat et artık.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun en büyük kazan böyle olsun
bu arada etiketlere de bittim
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)