İyi ki doğmuş
iyiki dogdun sedatım benim..
Allah nice hayırlı uzun seneler nasip etsin omrune..
Seni cok seviyoruz..
iyiki varsın .....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
vayyy izmitin hızlı sürücüsü iyiki doğdun
bu arada etiketlere bakın gnk döktürmüş raskele saplamış Etiketler: ban, conevar, dogum gunu, hediye, loft, sedat, taklaya geldi, yesil
Drift Religion
fatih şubesi
Doğum Günü KuTLu OLSun...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Nice mutlu yıllara
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
dogum günü kutlu olsun
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
SedaaaaT Doğum Günün Kutlu OLSUNN Pastam Yok aMa Yorumum Var İNŞALLAH Kabul Buyurmuşsundur Tekerin HEP DÜZZZZZZZZZ Bassın iYi Doğdun İNŞALLAH Nice Seneler Hep Beraber Oluruz Ve Doğum Günlerimizi Hep Beraber Kutlarız Biz Bir AİLEYİZZZ iYiKi Doğdun Dur Bide İngilizce Diyim Happy Ber Kutyi öYLeMiYDi Yaw İngilizcesi Unuttum :S :DDDDDDDDDD
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
sedatım d.günün kutlu ola (: pasta gönder bize nice mutlu senelere beraberce
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
pusuya yatmışsın GKN 1 geçe açılmış topic
iyi ki doğdun
Bir daha iyi ki doğdun Sedat..
2,4,6,8 ve katları tekerlek üzerinde uzun mutlu yıllar dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sedatçım nice mutlu yılara
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Nice yıllara Sedat, doğum günün kutlu olsun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
happy pırtday yavru kusum benım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)