whiteeagle keşke öyle diyebilseydim ama bundan sonra hep kaskım olacak. Geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim...
whiteeagle keşke öyle diyebilseydim ama bundan sonra hep kaskım olacak. Geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim...
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
geçmiş olsun abla
geçmiş olsun.. umarım kalıcı bir şey olmadan çabucak iyileşir.
sanırım kızı erkeği farketmiyor.. fazla mı türküz ne. ne zaman şu kaskın ne işe yaradığını öğrenebileceğiz ki..
Teşekkür ederim kawasaki26.....
asfalt meleği haklısın kaskın ne işe yaradığını başıma kötü birşey gelince anladım başımdan bi ameliyat geçmesi lazımmış. Şanslıyım ki kalıcı bir sorun yok. İyi dileklerin için teşekkür ederim....
canercamalan teşekkür ederim...
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
Tekrar çok geçmiş olsun Selly.
= = = Be Aprilia racer! = = =
çok geçmiş olsun selly...alperden adresi alabildim ancak ne yazıkki gelme fırsatı doğmadı bir türlü en yakın zamanda seni takrar aramızda görmek dileklerimle.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
geçmiş olsun:((( ama neden takmıyoruz şu kaskları sadece omzunda çıkık olcaktı belkide acil şifalar diliyorum
motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
madem kask takmıyor ölse geberse umrunda olmaz
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Şahin abi düşünmen yeter teşekkür ederim....
kizildereli evet kaskım olsa sadece omzumda ki çıkıkla kurtulacaktım. Dersmi aldım artık. İyi dileklerin için teşekkür ederim....
off yaa o anı düşünüyorum neden hala akıllanamadık hemde bu sitede bunca
bilinçli arkadaş varken hiç mi feyiz almıyosunuz kimisi hava atmak felan diyo
ya motorun üzerinde kask tan daha güzel havalı bişey nedir hayat bu kadar ucuz olmamalı bizim herkesi uyarmamız lazım . .
geçmiş olsun. .
showdownKing , çok sağolun....
Şahin abi tamamm hatırlatırım ama malum kafa çatlak sert tepki yok
kask kask kask kask kask kask kask kask takın !!!
Büyük geçmiş olsun inşallah son kazan olur
Kask gerçekten çok önemli keşke önemini bu şekilde anlamasaydın
Çok Geçmiş olsun.
kask !!!! :SSSS geçmiş olsun
Çok çok teşekkür ederim. Artık kasksız çıkmam yola....
çok geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)