Geçmiş olsun. Allah bol bol şifa versin.
Geçmiş olsun. Allah bol bol şifa versin.
arkadaşlar selly (selda) den iyi haberler var
ameliyat başarılı geçmiş bu hafta sonu yada en geç p.tesi taburcu olacakmış
haber vereyim dedim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
allah korumuş doktorlarımıza da minnet ve teşekkürlerimi sunarım
"beni Türk hekimlerine emanet edin" diye boşa söylememiş Ulu Önderimiz
geçmiş olsun.. en kıs zamanda sağlığına kavuşman dileğimle...
herkese güvenli sürüşler diliyorum...
Merhaba.........
Herkesin teker teker ismini yazıp teşekkür etmek isterdim. Güzel dileklerde bulunan o kadar arkadaşımız var ki tek tek çok zor olacak. Herkesin yazısını okudum hepinize teşekkür ederim....Ayrıca telefonla sürekli destek veren ve sizlere de bilgi veren Alper arkadaşıma çok çook teşekkür ederim....
Ben dersimi çok iyi aldım. Çok kısa mesafeye gidiyorum diye kask takmamıştım. Kaza yaptığım yerde öyle bir yer ki doğru dürüst araç geçmez ara sokak bir yer.Ben düz yolumda devam ederken kavşaktan yola çıkan bir minibüse ben yandan çarpmışım. Bİr anda yola çıkmış beni görünce direksiyonu kırmış ve yanlamasına çarpmışım. Çarptıktan sonrada kaçmış sürücü.Bende dikkatsiz hareket ettim diğer sürücüde. Kaskım olsaymış sadece omuzumla kurtulacakmışım. Kaskım olmaması büyük bi ameliyat olmama sebep oldu.
Keşke kaskın önemini böyle bir şanssızlık hatta böyle bi salaklık yaşamadan önce daha iyi anlasaydım. Lütfen dikkatli olun. Hayatımız pamuk ipliğine bağlı...
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için yeniden teşekkür ederim.......
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
Tekrardan geçmiş olsun arkadaşım . Aramıza tekrardan hoşgeldin ozaman umarım kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşman dileğiyle... Kasklı ve rüzgarlı günler dilerim. ( Allah Acil Şifalar versin )
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
geçmiş olsun selly Allah korumuş acil şifalar diliyorum
gerçekten kasksız değil kısa mesafe motorun üzerine bile oturmamak gerekiyor
Bacoman
Çok teşekkür ederim arkadaşlar....
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun.
Genellikle kazalar kısa mesafelerde olur. Ben de dikkatsiz bir sürücü yüzünden 50 km hızla yasak yerden u dönüşü yapan bir araca çarptım.
Refleksle motoru yatırıp yan çarptım ve aynı hızla kafamı ve omzumu arabanın sağ arka kapısına çarptım. Arka kapı tamamen içeri göçtü ve kafamda kaskım vardı..
hiç bir şey olmamış gibi kalktım..Herkes şok olmuştu gördüklerinde
bazı şeyleri anlamak içinm illa tecrübe etmene gerek yok. Soba elini yakar deniyorsa sobayı elleme
bu tecrübe seni motordan soğutmaz umarım.
Saygılar.
Çok geçmiş olsun tekrar. Acil şifalar diliyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
StormlorD bi korku oluştu ama sadece motora karşı değil. Trafiğe karşıda bir korku oluştu. Sürücüler o kadar bencil kullanıyolar ki araçlarını anlatılmaz. Motorlu olmak çok zor. Biraz toparlanayım kasklı ve korumalı bir şekilde yeniden motorumla beraber devam edeceğim yollara. Keşke böle tecrübe yaşamadan önce dikkat etseydim....
Yeniden hepinize desteğiniz dualarınız ve uyarılarınız için teşekkür ederim....
seldacım şimdiden bu kadar iyileşmiş olmana çok sevindim doğrusu...umuyorumki en kısa zamanda tamamen iyileşmiş olursun..d.ediğin gibi kask kısa mesafe tanımıyor...umarımki en kısa zamanda kasklı bir şekilde tekrar yollarda görürüz....kazasız belasız...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
yanlız marmariste 10 motor varsa gördüğüm kadarıyla denk gelirseniz 1'i kask takıyor
çok büyük geçmiş olsun..inşallah birdaha böyle bi olayla karşılaşmazssın....allah korumuş....
Tanımıyorum ama:
Geçmiş olsun...Motorsiklet kullanımında tam koruma şart bence,bir tanesi eksik olsa olmaz,ülkemizde açıkcası motorsiklet ve motorsikletliye saygı yok(iki teker araç değildir gibi düşüncelere sahip olanlarda çok)
Allah korumuş...tez zamanda iyileşir umarım!!!
...
Çok teşekkür ederim... Korkularımdan kurtulayım tam korumamla en azından kaskımla motorumla buluşucam. Dediğim gibi keşke böyle bir olay gelmeden kaskın değerini anlayabilseydim. Lütfen kasksız çıkmayalım trafiğe....
çok geçmiş olsun dileklerimle beraber korumalarımı neden taktığımı bana tekrar hatırlattığın için teşekkürler. Ama kaza haberini "kafamda kaskım olduğu çin ucuz atlattım" falan diye duymayı tercih ederdim.
tekrar geçmiş olsun...
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)