hayırlı olsun.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
hayırlı olsun.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
MADEM Kİ TÜRKSÜN....GÖSTER Kİ ÜRKSÜN..!
Hayırlı olsun kazasız bol kilometreler........
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle bin
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Hayırlı olsun gercekten 125lık SS lerın en yakısıklısı vede en pahalısı sanırsam Gp125R ında guzellıgı bı baska oda ayrı...
Güle güle pin
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Hayırlı olsun 2zamanlı mı bu motor?
Hayırlı olsun..Güzel makina..... Şekil olarak süper....
Ama düşünsenize ... Birtane 600 rr lı arkadaşınız var yanınızda... Kızlar dediki 1 tur attırırmısınız yakışıklılar dedi...... Atladı kızlar arkaya.....
İşte o zaman bittiğiniz andır......
Ama şekil olarak süpermiş.... Kazasız belasız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
çok tatlı bi göürünüşü var, hayırlı uğurlu olsuın allah kaza bela vermesin;)
GKN MOTORS
Hayırlı olsun
Bizim cıbırın yanına bişey koymaya gerek yok bisiklet gibi her türlü...amaa kaçıyo mu kaçıyo sonuçta,bunun son hızını gerçekten merak ediyorum alan arkadaş rodajdan sonra bi bilgilendirirse sevinirim
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
hamza kardeşim hazırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hayırlı olsun gerçektende çok tatlı bir motor...kazasız belasız binersin inşallah...
Güle güle kullan arkadaşım.
Makine yakışıklı, alımlı çalımlı cinsten. Maşaallah diyelim!
= = = Be Aprilia racer! = = =
hamza kayıplarda.Recep usta bırakmamıştır gene ya da kuyruk doğrultma çalışmalarındadır
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Allah nazarlardan saklasın
Allah kaza bela vermesin hamzacım sana yakışmışda eskişehir kızları sıraya girer artık
Hamza abiye ve diğer sahibi olanlara hayırlı olsun demek isterim.
Herkesin motosiklete bakışı ondan istedilkleri farklıdır. Kimileri performans ister kimileri gösteriş. Ben ikisininde bir arada birbirini dengelemesini isterim.
125 cc lik bir motosiklet. Torku belli hızı belli . Bu motora bu para bağlanmaz. Ne kadar yakışıklı olursa olsun (sözüm yok ) otobanda can çekişmek kimse istemez. Millet diyecek gaz verde sesini duyalım sonuç nasıl olacak tahmin edemiyorum.
Bu motosikleti alırsın üzerine oturup resim çekilir belki bir iki kız kaldırırsın (tabiri caizse) ama o kadar .
İşçilik süper görüntü kalite süper ama motosikletin kalbi olan motor maalesef. ,
Benim görüşüm bunlar. Bu motosikleti sergilersin tüm bakışlar üzerinde olur ama asvalta gelince işler görüntüden çok motosikletin performansına kalıyor.
Ama ben şehir içinde kullanacağım ve gözler üzerimde olsun azda yaksın diyorsan sağlam bir motosiklet
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
hamza kardeşim motosikletin hayırlı olsun. bence 10 numara kim ne derse desin sonuçta yamaha ,ayrıca senin için bence en uygun motosiklet çok isabetli olmuş sonuçta sıfır ve ilk sahibi sensin
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar Gezmekten dolaşmaktan zaman bulupta giremiyorum MT'ye..Detaylı fotoğraflarını en kısa sürede bu başlıktan altında koymaya ve kullandıkça merak ettikleriniz hakkında elinizden geldiği kadar sizi bilgilendirmeye çalışacağım...
Motor 4 zamanlı Bugün biraz sıktım makinayı 5.vites 6-7 devirde 113 dedi daha da zorlamadım...
@Ahmet,aynen öyle Ahmet Kuyruk doğrultma çalışmalarındayız herkes biryerden birşeyler diyor ama yemek ısmarladım geçenlerde gelemeyen kaçırdı treni
@Bora Abi,teşekkür ederim abi.Motor olmasa bile biliyosun Eskişehir'in kızlarıyla aram iyi Ama tabi etkiside olmadı değil hani
@Cüneyt Abi,abi düşündüm taşındım en mantıklı kararın bu olduğuna karar verdim 2000 kasa 600 yada 600+ bir racing almaktansa 0 km 125 almak daha mantıklı geldi zaten görünümüde gayet hoş kasasıda tahmin edebileceğinizden daha büyük tam bir R6 hissi veriyor kasa Viraj kabiliyeti çok çok güzel motorun ve atak bir motor düzgün bir sürücüyle 2'de rahatça tekere kalkabilir ki geçenlerde 2den 3e çektiğimde vitesi gazı biraz fazla açmış olmalıyım ki motor yanlandı baya şaşırdım
Bugün birkaç ekleme yaptık motora.Tankpad,jant şeridi ve harris elcik gibi.Giyim seçimimdede Feyizoğlu'ndan Shoei XR1000 Kagayama aldım ve Eskişehir Özmert'ten Revit PX2 eldiven aldım hem kasktan hem eldivenden gayet memnunum montum var fakat önümüzdeki aya doğru motorun rengine uyacak bir Revit yada Alpinestar mont düşünüyorum...Son olarakta xenon taktık mı bence tamamdır
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)