Bu şimdi YBR 125 City mi ?
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Rodaj'ı iyi yapmanız dileğimle...
Bu şimdi YBR 125 City mi ?
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Rodaj'ı iyi yapmanız dileğimle...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Doğru seçim
hayırlı olsun
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle tepe tepe kullan
güle güle,kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
iyi gunlerde kazasız belasız kullanman dilegiyle bu ybr nin city sinde ne var anlamadım izmirde zx12 si olan bir tanıdıkta aldı bundan şimdi tepesinden inmiyor çürüyecek zx12
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
gürselim hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,kuyruk düzeltcezmi
sol sinyalin altında bi çatlak var sanki
hayırlı olsun gürsel abim harika seçim adananın yolları taştan olsa nolur şimdi görsün yollar seni
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı uğurlu olsun en güzel seçimi yapmışsınız...başka söze gerek yok ybr
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın hep tekerın duz bassın ybr güzel tercih gürselim....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ybr çok güzel bi tercih.güle güle kullanman dileğiyle.motor parasının sen de motorun hakkını vereceksin hiç şüphem yok:KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER!!
Hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler...
arkadaşlar çok teşekkür ederim dilekleriniz için
kafama göre büyük makina bulamadım.aradurdanda bıktım, birkaç tane gördüm vereceğim parayı hak etmeyen makinalar.bir tane cbf 500 denemem oldu, telde depoda ufak bir boya var denilen motor gittim gördüm her tarafı boyalı.kendi çevremde bulamadım.artık bıktım açıkçası, en sonunda ta mersine ybr 125 için gittim aldım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırlı olsun güle güle kullan ama bu motoru yakında ikinci motor olarak kullanırsın gibime geliyor. ne kadar yaparız ederiz desek de 50 hp lik makineden sonra ybr fazla uzun ömürlü tek motor olmaz gibi.
kazasız sürüşler dilerim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Allah kaza bela vermesin. Keyifli sürüşler.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Hayırlı olsun gürsel abimm...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Güle güle bin. Allah kaza bela vermesin. Selamlar.
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan
gürselm hayırlı olsun AMA bu motorla kurtulamassın sakın aklından geçirme asıl motrun budegil yeni motoruna kavuşscaksın sanada o yakışır..seni masrafa sokacagız bunu unutma..başka ÇIKIŞ YOK.enkısa zamanda 600. züne kavuşacaksınnnnnnnnnn.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)