Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun demicem şehitlerin mekanı cennettir.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun demicem şehitlerin mekanı cennettir.
Hasan..
hepimizin başı sagolsun . zor abi benim çevremden şehit düşenlerin sayısıda 5 oldu nerdeyse
korkut abi o avatarı eski haline döndür ki abimizi şehit eden çakallar bu ülkenin sahipsiz olmadığını görsün
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Allah mekanını Cennet eylesin,şehadetini kabul buyursun.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Başımız sağ olsun Kürşad. Allah rahmet eylesin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Hepimizin başı sağolsun Bunu yapan kişiliklere insan denilemez aslında hiç birşey denilemez hayvan desen hayvanlara hakaret etmiş olurum hiç birşey yakışmaz o yaratıklara eninde sonunda hepsinin kökü kuruyacak eminim bundan
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
Allah belalarini versin, basimiz sagolsun...
allah rahmet eylesin, :(
başımız sağolsun...
habe habe
Bir arkadaşı kaybetmek kötü olsa gerek, başınız sağolsun. Şehidimize de Allah'tan rahmet dilerim. Hayatını kaybetti ve şimdi yüzbinlerce, belki milyonlarca kişiden dua alıyor. Bize ise sadece eşimiz dostumuz dua edecek, o da bir kere veya arada bir. Şehitlerimize ise değişik vesilelerle çok sık dua etmekteyiz.
Allah rahmet eylesin...Kutsal aylarda ölmüş; Yüce Allah mekanını cennet yapsın.
Şehitler ölmez vatan bölünmez...
Şunu bilsinlerki daha çok Mehmet var bu topraklarda ; Atalarından kalan kana yadigar çekinmeden canını verecek namus için onur için ölmeye hazır...
Allah rahmet eylesin , ailesine sabır diliyorum...
mekanı Cennettir nasılsa,Allah yakınlarına sabır versin
Başımız sağolsun.Babalarının cansız bedenini kapısının önünde gören ailesinede Allah'tan sabır diliyorum.Görev arkadaşlarının kanını yerde koymayacağınıda adım gibi biliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Başımız saolsun VATAN SAOLSUN demekten başka birşey gelmiyor elimizden malesef
Tüm Türkiye'nin başı sağolsun...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Allah geride kalanlara sabır versin.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Babacan bende askerliği 2 ye 1 olarak Yüksekova'da yaptım.Bilirim ne kadar nalet bir yerdir.Başımız sağolsun.Görev arkadaşını kaybetmende sana ayrı bir üzüntü vermiştir.Söyleyebilcek başka bir şey bulamıyorum.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
başımız sağolsun....
benimde arkadaşım şehit oldu ..izinden dönerken beraber sohbet ettik ankara havalimanında .naptın izinde dedim. evlendim dedi..bende ne yaptın oğlum askerlik bitene kadar bekleseydin ya Allah korusun şehit düşersen nolucak o kızın hali dedim....acemi bölüğünden beri tanıyodum arkadaşımdı böyle bi sohbet geçtiydi aramızda..ben başka o başka karakoldaydı. 3 ay sonra aldım haberini .....
başın sağolsun kurşad ..vatan sağolsun...bu lanet örgütü destekleyen ne kadar ülke ve kişi varsa şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine hepsinin Allah binbir türlü belasını versin..
başımız sağolsun
şüphesiz ki askerlik yan gelip yatma yeri değildir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)