..VFR "kırmızı" VFR diye diye sonunda kavuştum...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun güzel makine güle güle dikkatli binersin inşallah..
-
Güle güle kazasız belasız kullan.Aman korumalarını ihmal etme.VFR Honda'nın yarışlarda kullandığı RC serisi soyundan gelen bir motor.Touring diye hafife alma
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Güle güle kullan kardeşim. Derdini çok güzel dile getirmişsin, bunun için de ayrıca tebrikler.
VFR güzel bir motosiklet. Ama dikkat et. Çok hırçın olabilir. İyice alışana kadar coşturma onu...
Üç boyoz bir kola
-
Hayırlı olsun.Gerçekten çok güzel bir makineye sahip olmuşsunuz aman dikkatli olun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
hayırlı olsun kaç model ve ne kadara aldın ?
-
HAYırlı olsun..
Kazasız belasız kullanmanı dilerim..
Bol korumalı , bol bol gezmeli Vfr'li günler dilerim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Hayırlı Ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin,
Motor cok güzel bol bol gezersin artık
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
-
-
hayırlı olsun abicim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Hayırlıı uğurluu olsunn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
Hayırlı olsun...Gerçekten güzel gözüküyor...
Koruma olayınada dikkat ediyormussun
Kazasız belasız suruşler...
-
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin motorun çok güzel maaşallah darısı olmayanların başına....
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şimdi bıdı bıdı konuşsam,yarın VFR800 değilde 600 - 650'lik bi makina alırsak savunacak tarafımız kalmaz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Gyradel. adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun...Gerçekten güzel gözüküyor...
Koruma olayınada dikkat ediyormussun
Kazasız belasız suruşler...
Teşekkür ederim Graydel. İnşallah hepimize en sevdiğimiz motosikletlere kavuşup kazası belasız, arızasız kullanmak, sonunda da güzel bi fiyata satabilmek nasip olur. (Motorcu duası)
Kişisel korumalarıma dikkat ettiğimi söylemiştim. Sanırım motor korumasından bahsediyorsun. Kullanmadığımda brandasını örtüyorum, çizilmemesi için gayret ediyorum. Tankpadi var zaten. Bunun dışında koruyucu pasta ile bakım yaptım, periyodik olarak 45 günde bir uygulayacam.
Grenaj koruma için sanırım grenajı deldirmek gerekiyor, koruyayım derken oyuyoruz aleti Tüm pegler açık gidiyorum, bişey olmaz inşallah.
emrahkrm adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin motorun çok güzel maaşallah darısı olmayanların başına....
amin abicim, amin
el-Fatiha...
Kadir gecesi açılacak konuymuş aslında, nasıl da akıl edemedim
-
Dun bir arkadasımızın motoru calınmıs mlsf...Hırsız olayınada dikkat et mutlaka onlemini al...Yatak çift kişilikse al vfr'yi yanına ort ustunu beraber uyursunuz
-
Zamanında gözümü alamadığım bir motor VFR, hiç selesine dahi oturmadım, hatta abartayım dokunmadım bile.
Neyse bilimum hacimli motorları az buçuk tecrübemle denedim .
CBF 150 aldım çokta sevdim tüm tavsiyelere ve yazılanlara uyarak en az 2 sezon daha kullanmayı düşünüyorum .
Denediğim ve sadece ne olduğunu anlamak istediğim birkaç motora daha erken olduğunu düşünmeme sebep ise aşağıdaki gibiydi.
- CBF 250 : CBF 150 den bir hayli performanslı ancak bir ookadar pahalı yedek parçalarıda bir acemi için cep ve iç yakar , diye uzak durdum ama keşke alsaydımda diyorum ara sıra . Başlangıç tercihi için fark göremedim 150 ile 250 arasında
- CBF 500 : Çok güzel sesi , gücü ,kolay kullanımı olan bir motor ama üst devirlerde benim için çok deli doluydu ama motor gibi de motordu . Kontrolden çıkabilecek bir gücü var acemiler için . Tabi birde ağırlık sorundu boşken devrilse altında kalmak istemem
- CBF 600: Abs li olanı kullandım çok hoş , herkesin övdüğü 4 silindir sesi ve hissini gördüm ilk defa . Kendimi güvende hissettim ta ki 1 viteste elim gazda takılıncaya kadar . 3-5 saniyede ufak bir film seyredip durdum (20 dk lık bir tur sonunda ve tamamen mekanik bir sorun yüzünden genede ne yapacağını bilemiyor insan).
- CBF 1000 : istediğim motorlar arasında ileride gezmek için zamanım olursa alırım . Tek tanımlaması tren gibi gidiyor kardeşim , 6. viteste üzerinde o tork u hissediyorsun ( 6. viteste motoru kaldırmama izin verdiler acemiyiz sonuçta)
- CBR 600 : Toplam 250 mt gidebildim , bana şimdilik çoook uzak gözükmekte belkide hiç binmem.
- Transalp yeni : Güzeldi , yüksekti , traktör gibi gidiyordu ( kuvvetli hissettiriyordu) ama dururken tecrübesizlikle düşmesi muhtemel motor 20 milyar be kardeşim düşmesin.
Kawasaki er-500 : çok ağır kalanı CBF 500 gibi bir hissi vardı .
Kawasaki ER-6 : Çok hoşuma gitti hafif geldi ama gazı biraz nemli ortamda kaçırıverince arka tekerleği yanımda gördüm nasıl indim bilmiyorum
Ve son olarak : Suzuki DL-650 ; Motorun önü kocaman , kendisi kocaman , kuvvetli balina gibi birşey bana göre değil ama gücü kuvveti çok yerinde bana fazla .
Genel kıstasım fiyat ve masraftan çok ben altımda benim istediğimi yapan birşeyle başlamak istedim ve CBF 150 aldım .Tüm motorları acaba ilk motor olsa ne olurdu gözüyle gerek Honda da gerekse arkadaşların başına ekşiyerek kullandım .CBR ı aldığım arkadaş ben durduğumda bembeyaz kesilmişti ben nerden bileyim okadar seri olduğunu
CBF 150 ile Arka tekerleği bir anlık yanlış vites ve ani debriyaj ile kilitlediğimde düşecez mi ne dedim . Ama düşmedim biraz çabayla durdu . Ama büyük bir motorla bu olasydı herhalde kırık kemikler ve soğuk bir ortam olurdu motora karşı zaten hanımı zor ikna etmişim .
Bu arada motorların çoğuna Honda Güvenli sürüşte bindim , HGS 1 ve 2 yi aldım
Kendimi denemiş oldum ve VFR falan hiçbir kuvvet beni bindiremez şu motor işini tam bir sindirmeden.
Bunları neden yazdım .
Tüm yazan arkadaşlar yazdıklarında 150 cc den 800 cc ye ki VFR gibi değişken karakterli bir motora geçmeyi normal gibi kabul etmeleri ,bir kısım benim gibi acemiyi yanlış yönlendirir diye yazdım .
Bu arada tabi hayırlı olsun kendi tercihiniz bağzıları kabiliyetli doğar ben onlardan değilim benim gibiler için yazdım bukadar yazıyı ..
Kazasız belasız zevkli nice uzun yollar dilerim
Özgür
-
hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)