güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler (tabi cümlemize
güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler (tabi cümlemize
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
hayirli,ugurlu,depon dolu,,isiklarin yesil olsun...
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Hayırlı olsun dostum..
V-Tech motorun kıymetini bil..
Hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileklerimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
hayırlı uğurlu olsun ilk zamanlar çok dikkatli olmanı dilerim...Özellikle boş asfalttan bol bol frenleme çalış altındaki makinayı iyice tanımaya çalış...
AKIN FİDAN
vay hocam vay maaşallah güzel motor hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hayırlı Uğurlu Bol Benzinli Kazasız Nazarsız Belasız Olssunnn Inşallahhh Güle Güle Ara Gazı Vere Vere Kullan Bol Havalarrr....
çok güzel kazasız günlerde kullan bi nazar boncuğu tak tam göstergeye
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sağol dostum, zaten motoru alma nedenimin önemli bi kısmı vtech olması
Çok teşekkür ederim kardeşim. Allah hepimizi kazalardan belalardan, azgın nefsimizin vesveselerinden korusun inşallah.
Amin, hepimiz için mutlu sağlıklı huzurlu ve heyecanlı günler diliyorum.
İyi dileklerin ve değerli tavsiyen için çok teşekkür ederim kardeşim...
Sağol kıllıtarkan abicim, hepinize daha güzel motorlar, mutluluklar ve heyecanlar diliyorum
Çok teşekkür ederim Duygu Hanım, içten dilekleriniz beni çok mutlu etti, daha güzelleri sizin olsun inşallah
Evet abicim, bayağı göz değiyor, önümden geçenler oooooooo diye geliyorlar ben de eski bi arkadaş falan mı diyodum başlarda, meğer motora bakıyolarmış Alışıyorum yavaş yavaş, boncuk bizi bozar ama inşallah duamı ihmal etmiyorum binerken. Birbirimiz için de dua edelim
Teşekkür ederim kuyu cadısı, süpürgeni bi tur verirsen ben de seni gezdiririm
Cogumuzun hayallerini susleyen bir makina.. Hayirli olsun hocam, kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
overrider kardesim bende uzun zamandır vfr kullanıcısıyım hatta daha yeni 2008 ini aldım rodajı yeni bitti ama 150 cc den 800 luk bi makinaya geçmen mazeretlerin olmasına rağmen mantıklı bisey değil birincisi altındaki makina sana cok guvenli gelir ama fren sistemi çok karısıktır hem abs vardır hemde dual diye fren dağıtım merkezi bu su anlamdadır ön freni sıkarsan arka frende otomatikman arka freni sıkarsan ön frende sıkar bu dusuk hızlarda sehir içinde sana ilerde denge problemi yaratır her viteste 7500 deviri gectikten sonra 16 subap calısır ve endise edip vites değistirirsen arka lastık uyum sağlayamaz ve yerde bulursun kendini yalpalar daha cok sey var anlatacak o yuzden dikkat et altındaki makina racing kadar gucludur
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)