Geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış
Geçmiş olsun,verilmiş sadakan varmış
Geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun.
Motornu yaptırmak yada satmak senin ekonomine ve arzuna bağlı. Ancak bir kaza yüzünden motosiklet kullanmaktan vazgeçme. Motosiklete binipte postunu çizdirmeyen neredeyse yoktur.
Çocukluğumda babamın mobileti vardı. Boyum yetişmediği için araya binerek sürüyordum. Köpekten kaçayım derken taşa çarptım. Depo delindi pedal ve jant eğildi. Kafa, ayak, bacak ve kollarda yaralar vardı. Motoru ite ite eve götürdüm. Motor kullanmaktan vazgeçmedim (iyiki vazgeçmemişim).
Sende motordan soğuma. Ama seyrüsefer olmayan, insan ve araçların bulunmadığı (Köpekte olmasın ) mekanlarda sürüşünü geliştir. Belli bir süre sonra motosiklet kullanmak (herkesten özür dileyerek bir başkasının tabiriyle) ' İnsanların soyunmadan alabildikleri en büyük zevk ' olmaya başlayacaktır.
Kazasız, zevkli ve uzun sürüşler...
Geçmiş olsun trafik sigortan karşılamıyor muydu araçtaki hasarı? Pardon ehliyet yokmuş galiba. Tekrar okuyunca farkettim. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Zaten kaza yapmayan motosiklet sürücüsü yoktur, henüz kaza yapmamışı wardır. Cesaretin kırılmasın
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
çok geçmiş olsun
geçmiş OLsun kardeşim bende ehliyetsiz sürüyordum geçen yıl arkadaşa öğreteyim derken motordan uçurdu beni Neyseki motorun sadece aynası kırıldı o kadar : )
yine iyi atlatmamışsın. Canın yanında Mal Nedir ki !?
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)