hayırlı olsun arkadaşım bende 3 gün önce apachi aldım gel kapışak :D aman dikkatli kullan Allah kaza bela vermesin
en ideal başlangıç motoru almışsın.
allah kaza bela vermesin,güle güle kullan.nice 9 000 km lere;
Hayırlı olsun, güle güle bin...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
allah razı olsun hepinizden çok güzel motor motor tek bi sarsırma yok ama 90 da geçmiyor :D
Hayırlı olsun.Ben de iki gün önce YBR City aldım ve çok memnunum
Satılık Asya125t-Spidi mont
2005 model olmasına rağmen çok temiz bir görünümü var. Hayırlı olsun
hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle ybr ile 90'ı geçemek daha iyi sonuçta 125 cc
çok teşekürler böyle dvm 90 en fazla ama çok iyi süper iyi gdiyor 5 sn 80 km yapıyor nerdeyse :D
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun güle güle kullan
Güle güle kullan.Başlangıç için en doğru seçimi yapmışsın.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
açılır daha o bende 9 binde aldigimda 95 i geçmiyordu ben açtim motoru kabak çiçegi gibien son 120 gördüm ....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Allah Razı Olsun Arkadaşlar Daha İyileri Sizlerin Olsun Motor Acılmamış Ama bende acacagım kulanan kişi biraz yavaş sürmüş ve 4 ve 5 vitesi kulanmamış galiba :d ben kulanıyorum son gaz son vites tabi düz yolda :D
Güle güle kullan allah daha iyilerini nasip etsin
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
hayırlı olsun
Hayırlı olsun
lifan 100
hayırlısı olsun herelde motor 2. el ( eski güzel kafalardan ) sorması ayıptır ne kadara aldın bende temmuz gibi almayı düşünüyorum şu ehliyet işini haledip
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
120 yapsa da o hızda fazla gitmezdin zati Pek ekonomik olmuyoda hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)