Gökay hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin ama kaskın bu motorda uyum sağlamamış. Gel yeni kask verelim sana
Gökay hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin ama kaskın bu motorda uyum sağlamamış. Gel yeni kask verelim sana
Yine mi 600 F bu adamların yüzünden yavaş gidemiyoruz 90 la gidince hararet yapıyo . Hayırlı olsun gökay
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Güle Güle kullan kazasız belasız sürüşler dileğiyle
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
Gökay hayırlı olsun güle güle bin. sen nerelerdeydin şimdiye kadar bir gittin gidiş o gidiş.Senin portakalı kim aldı?
Hehe ben demistim, bu scorp Rayjay'in makinaya goz koydu diye
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
Hayırlı Uğurlu Olsun. Allah Kazasız Belasız Binmeyi Nasip Etsin
Imza mi?? Nereye Atayım
heheh başardım sonunda, aldın demek hiçde haber etmiyosun,
gökaycım hayırlı olsun güle güle kullan nazar değmesin, kazadan beladan uzak dursun, tekerin düz bassın
çok iyi ettin,
scorp
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
biraz bilgi verir misin? kaç kilometrede ne kadara aldın...er 6yı kaça sattın...
Gökay hayırlı olsun güle güle kullan.Bende TA'yı sattım bakalım nasıl bir şey alabilirim araştırıyorum
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
kardeş hayırlı olsun temiz makinaymış merak ettiğim r6 dan sonraki değişiklikleri yazarmısın mesela benzin sarfiyatı gibi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
satış anında demiştim zaten ama bide burdan yazayım hayırlı ugurlu olsun.
bide noldu lennn bizim koltuk degnekleri???????
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
allah kaza belşa vermesın hayırlı ugurlu olsun....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
hayırlı olsn Allah kaza bela göstermesn inş.. Güzel makine
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Agbi er6n istedigimden daha dusuk fiyata gitti tabi arkadasa gittigi icin sorun yok simdi soylemiyim nekdr oldugunu =)
2007model . 5.500 km civarindaydi daha
ama bende 600f i yine arkadastan aldıgım icin oda uygun oldu...
Agbi hayırlısı olsun bende davut agbiden duydum. senide XT ci yapmaya calısıyomus ankara Enduro gurubu =) haberlerini aldım. ilk toplantıda goruselim...
Yaw agbi degnekleri vericemde aldıgım gunden beri motordan inmedim nereye sokacam onlari, nasi getiricem tukkana =)
Bak motoru aldın bedevaya populer oldun =)
tekrar hayırlı olsun sanada =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
HAYIRLI OLSUN
Allah akza bela vermesin hep güle güle kullan inş.
en güzel rengini almışsın
:bestmt:
hayırlı olsun bende düşünüyorum inşallah 2009 başı fiyat km model hakkında bilgi verirsen sevinirim.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)