çok güzel çok hoş allah kaza bela vermesin
çok güzel çok hoş allah kaza bela vermesin
Aynısının pembesi dolaşıyor buralarda. Paylaşım için sağol. Allah dert'ten uzak tutsun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kazasız belasız sürüşler. güle güle kullan abla.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.bayan sürücüleri aramızda görmek ne güzel
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Kazasız belasız sürüşler,aman güzelim dikkat et,trafikte bayan olmanı belli etmeni bende tavsiye etmiyorum.Malum burası Türkiye,özgür kız falan olayı memleketin ve yüzyülın en büyük palavrası...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hayırlı olsun kazasız surusler dılerım
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
AYgülcüm Kazasız Belasız Olsun GEzilerin Sürmelerin.. Dİkkatli Kullan Karıncayı.. Sonrasında zaten Birbirinize ALışacaksınız
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hgayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın güzel makina ama dikkatli kullanın kaymaya meyillidir kendileri
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
kazasız belasız kullanırsın İnşallah ablacm
guzel bir ikili olmuşsunuz, kazasız sürüşler
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
yakışmış.. allah kaza bela vermesin, tekertin düz bassın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun ben bu siteye yeni katıldım adım gökhan hepinizle tanışmak isterim arkadaşlar forum yazamıorum daha dohrusu nerden oldunu bilmiorum yardım edermisiniz!!!
ne güzell ne güzel hadi bakalım
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
çok hoş resimler aygül.yalnız lütfen virajlara ve ıslak zemine çok dikkat et o motor kaymaya çok müsait
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)