Mert makineni gördüm, maşallahı var. Buradan da tebrik etmek isterim. Hayırlı uğurlu olsun.
Bir de üzerindeyken resim çektirseydin ya. A pardon zaten ilk 2 fotoğraf öyleymiş.
Mert makineni gördüm, maşallahı var. Buradan da tebrik etmek isterim. Hayırlı uğurlu olsun.
Bir de üzerindeyken resim çektirseydin ya. A pardon zaten ilk 2 fotoğraf öyleymiş.
= = = Be Aprilia racer! = = =
MErt Hayırlısı olsun dostum.. Allah KAzasız belasız binmek nasip ETsin... Bundan SOnra İki kere Dİkkat ET.. ALtında bi Canavar taşıyosun ARtık
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Vay vay vayyy...
cillop kimin namıssız.
Güle güle bin kardeş. Kazasız belasız inşallah.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hayırlı uğurlu olsun...
Saygılarımla...
Gerçekten motorun rengi güzel. Birde xenon olunca görünüş olarak kusursuz hale gelmiş.
Hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız kullanırsın.
Hayırlı olsun kardeşim..
Yalnız, Fazer a yüklendiğin gibi yüklenirsen çok yaşatmaz bu alet..
Yamaha tasarım olayında noktayı koymuş bence.. Güzellik konusunda 1000RR' ı feci tokatlar bu makina..
Güle güle , kazasız belasız bin..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
çok güzel maşallah. allah nazarlardan saklasın. kazasız sürüşler...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
hayirli olsun allah kaza bela vermesın
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Hayırlı uğurlu olsun güle güle bin inşallah..
Hasan..
Mertim gule gule kullan Allah kaza bela vermesin.
Cok guzel masallah.
Halis abinin arkasından gitme zaten baska da birşey olmaz
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Fenaymış allah kazasız belasın kullanmayı nasip etsin.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
hocam hayırlı olsun maaşallah bu arada xenon bunda fabrikasyonmu
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
vay vay vay şekerim hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin
HayırLı uğurLu oLsun Mert
pLakaLık iptALi cok fena oLmuş yaLnız :D aaa burdaydı memur bey pLaka demiyesin sonra ))
Nice nice kmLer yapman diLeğimLe..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Bencede en güzel rengi gayet sade ve güzel görünüyo fazerimde bu renktendi yapancıık çekmedim yani tekrar teşekkürler
saolasın canem üstünde de poz verdim işte
Evet gerçekten bi canavar çok dikkkat istiyor
Evet rebk olrak en hoşuma giden rengi ve 2005 kasası xenon ları eski motorumdan sökmüştüm alır almaz r1 ime taktım ve süper oldu farlar mercek sistemi olduğu için baya bi etkli
Ha evet peşin fiyatına 12 taksit
saolasınn
evet deminde msn de konuştuk bana böle dedi arkamdan gelme diye bende dedim ne demek istiyo sonradan jeton düştü
EPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR SAOLUN VAROLUNNN
Len olim bi öle dion bi böle dion benimde kafam karıştı neseki hallettik teşekkürler canem
Hayır xenon ları ben taktım eski motorumda vardı
Evet aha çekci duruyo ama aklımda daha gzel bi çalışma var kuyruk altı için
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)