saol kardeşim uyarıların benim için önemli daha ben çok başını şişiririm merak etme
saol kardeşim uyarıların benim için önemli daha ben çok başını şişiririm merak etme
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bismillah bismillah noluyo lan bu ses ne cinlermi bastı noluyo burda töbe töbe,nbenmi duyuyorum sadece aman allahım öldümmü noldu
hahahahahha murat gergerli abinin eklediği video demi abi maymun motosiklet kullanıo =)))
hayırlı olsun
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :D
allah kaza bela vermesin tekeriz düz bassın
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
videoyu görmemişim bi ses geliyor diyorum ama nerden diyorum ayar etti beni ama harbi maymun süpermiş ya bu hiç kaza yapmaz çok ani hareket ediyor
hayırlı olsun cafende bebelere atari oynat
polise rüşvet ver o paralarla motor al
daha 1 ay öncesine kadar ağlıyodun olm
mondıal neyine yetmıyodu senın
hacı allah kaza bela vermesın pekı bısı sorcam kaca aldın ?
[B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]
ben söyleyim 4bin liraya aldı üzerinede 4 tane eksoz aldı eksozları bin liraya sattı motor 3bin liraya geldi lastiklerini falanda satsan bi binlira dah düşer
hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz.surusler..;)
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
vascom 1925 im erhanım sonunda sende motırlandın,çok şükür allah kaza bela vermesin ciğerim tekerin düz bassın farın ve yolun açık olsun darısı olmayanlara olsun e bukadar duadan sonra bir tur bindirirsin kaç basıyo abiiiii
Hayırlı olsun abi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Topik amacına ulaşmıştır kitleyin lütfen
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Trakyadan çıkan makineler hep TErtemiz yaa.. Süper SÜper Cillop Vallahi
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
erhanım kardeşim başlığı görüyordum ama aynı yerde durmadığım için ilgilenemiyordum,yeni motorun hayırlı uğurlu olsun,allah kazasız belasız binmek nasip etsin inan kendim almış gibi sevindim,delilik yapma dikkatlsür heeee
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)