Motorla Olmasada Arabayla Yaptım Kazayi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Araba Alkolu Affetmiş Ama motorun affedecegini pek sanmam yinede sen bilirsin
Aramiza hoş geldin....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Allah kurtarmıs.
Sanırım artık alkol almıyorsundur !
Arkadasımın da dedigi alkol alıyorsan motosiklete yanasma derim.
Bu sefer azrail es gecmez.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Büyük gecmiş olsun..
Verilmiş sadakan varmış..
O arabadan sağ cıkmak mucize...
şükret..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
araba pert olmuş.. ne markaydı merak ettim.. bu arada alkolle motosiklet kullanma ihtimalin varsa sakın bulaşma. hem kendi canını hemde başkalarının canını yakarsın..
-
Gecmis olsun , ictenligin icin'de tesekkurler . Aramiza hos geldin.
-
yok alkollu arac kullanmiyom artik (trafikte) ayrica tesekkürler uctugum ucurum 48m. 48m boyunca yuvarlandik.ben yuvarlanmanin etkisiyle arabada bi arkaya bi one zipladim.ve araba o cukurda durdu durmasaydi zaten asagisi en az 500m daha ucurum vardi yani cukurda durmasaydik... ve gozlerimi actigimda teyp te 3. sarki caliyodu ve bu benm 3. kazam(ciddi kazalardan)
-
geçmiş olsun
araba citroen veya skodaya benziyor
-
barannet adlı üyeden alıntı
araba pert olmuş.. ne markaydı merak ettim.. bu arada alkolle motosiklet kullanma ihtimalin varsa sakın bulaşma. hem kendi canını hemde başkalarının canını yakarsın..
markasi skodada felica.
-
bLackCAT54 adlı üyeden alıntı
markasi skodada felica.
sakarayanin neresindensin karasuya gezmeye gelcem 15 gün içinde
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
sakarayanin neresindensin karasuya gezmeye gelcem 15 gün içinde
adapazari merkez
karasuya yuzmeyemi geliceksin
-
Geçmiş olsun ne diyelim.. Bi zaman da ben de yapmıstım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun ne diyelim.. Bi zaman da ben de yapmıstım
tsk ederim. sanada gecmis olsun. ciddi bisi olmamistir ins.
-
adapazari merkez
karasuya yuzmeyemi geliceksin
Yok ya ne yüzmesi mevsimi geçti artikKöylerine falan gitcem şoray uzun yolda misali
-
yok alkollu arac kullanmiyom artik (trafikte) ayrica tesekkürler uctugum ucurum 48m. 48m boyunca yuvarlandik.ben yuvarlanmanin etkisiyle arabada bi arkaya bi one zipladim.ve araba o cukurda durdu durmasaydi zaten asagisi en az 500m daha ucurum vardi yani cukurda durmasaydik... ve gozlerimi actigimda teyp te 3. sarki caliyodu ve bu benm 3. kazam(ciddi kazalardan)
Allah'ın hakkı 3 tur derler.
Bence sen artık otobuse bile binme derim
Saka bir yana halen yazdıklarından alkol aldıgını ve hatta trafik dısında da o sekilde arac kullandıgını anlıyorum.
Bak bir insana Allah cezayı yada musibeti vermek icin acele etmez.
Sen sen ol gel erkenden aklını basına topla
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
geçmiş olsun Allah korumuş
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
gecmiş olsun abi. forum a hosgeldin.
-
teypteki 3. şarkıyı merak ettim..
-
araba affetmiş ama motorda normal kafayla bile trafikte çok büyük tehlikelerle karşı karşıya kalıyorsun hele hele alkollu iken hiç affetmez aman dikkat!!!
-
Tüm yazılanları okudum, bence motosiklet sevdasından vazgeç...
Üç boyoz bir kola
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)