geçmiş olsun yusuf
2 senelik sigortacılık deneyimime ve Suzuki motorun parçalarının arabayı aratmayacağını hesaba katarak motorunun perte cıkacağını düşünüyorum...
geçmiş olsun yusuf
2 senelik sigortacılık deneyimime ve Suzuki motorun parçalarının arabayı aratmayacağını hesaba katarak motorunun perte cıkacağını düşünüyorum...
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
sen iisin ya olan motora olsun!!!
tekrardan geçmiş olsun!
Geçmiş olsun..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Fazla birşey kalmamışKAZa'dan Geriye Bunlar kaldı ...
Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun pert olur motorun bir kısımda keserler ödeme yaparlarken karşı tarafın sigorta şirketini ve hasar dosya nosunu bildirirsen elimden geleni yaparım ...ama 1 haftada ödenmez hasar tutarın bu yoğunlukta min. 45 gün civarında sürer bu işlemler...
Anadolu kavağına giderken Senin yakında kaza yapacağını Cem abiye (aparat'a) söylemiştim ben. Bak dediğim çıktı neyse çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin daha dikkatli kullanman dileği ile geçmiş olsun
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Yenisini felan sigorta almaz sen unut. sana soyleyeyım 2.ci el piyasasını araştırırlar misan 2bin ytl 2.ci el piyasası sana 600 Ytl daha aşağısını 1.400 ü verirler aksinide iddaa edemessin geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)