Dogum gunun kutlu olsun ustadım Allah nice hayırlı omurler nasip etsin
Dogum gunun kutlu olsun ustadım Allah nice hayırlı omurler nasip etsin
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
İsmail doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Üç boyoz bir kola
Iso doğumgünün kutlu olsun. Sevenlerinin seni mutlu gününde yalnız bırakmaması ne güzel.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Efendi_iso Abi doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.Organizasyonu yapan arkadaşları tebrik ederim.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Zaten kutlama mesajınla azıcık dokundurmuşsun bana,bide yazdığın not,üstüne kapak oldu,layn adanaya kışın kar yağmaz,eylül ayında nasıl yağdırdın karı Şimdi anlamadığım,resme bakarkenmi sağ tarafta olan benim,yoksa resme sırtımı döndüğümdemi,hangisi loooo
Bu arada inceliğinden dolayı teşekkür ederim,nickin ile incelik pek bağdaşmıyo ama birlikte nice yıllara dostumm
HEp birlikte,teşekkür ederim
Oda bugün yarın doğar bi resim koyarım kafayı yer,atlar adanaya gelir mazallah,teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara emrah
HEp birlikte derken,yani aynı şehirde değil,sen orda ben burda,yanlış anlamaya mahal yokk
Teşekkür ederim,çok incesiniz,bilmukabele
Teşekkür ederim saolsun,cümlemize
saol yavrucum
teşekkür ederim,aradaki farkı kendi seçemiyo yaa,herkesi kendi gibi görüyo desem
Saol canım benim,hep beraber nice yıllara
Teşekkür ederim hep beraber inşallah
Teşekkür ederim İlkay abi,kütük bu işte ne yaparsınn
Abi möhöm değil,seneyede doğarım nasıl olsa
Tenks darling I'm ( çeviri = teşekkürler canım benim )
Teşekkürler adaş,hep beraber inşallah
Admin , mod ve bilimum yönetimdeki arkadaşlardan iki konuyu birleştirmelerini reca etsem,çok şey istememişimdir heralde
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Merhaba Nalan.
Doğum günün kutlu olsun, nice motosikletli senelere.
İso sen baya da küçükmüşsün yaw, 23 hee ben en az 28-29 sanıyodum.
Vay anasını sayın seyirciler,
Vay anasını bee... vay anasınııı!!!
Bak şimdi ağlarım ha,
Tez kapatsın biri,
Gözlerimin bozuk vanasını.!
Beni yaşlılık bunalımına soktun resmen, kendimi intehar edecem böhüüü.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Teşekkür ederim,hep beraber inşallah
Abi senin mesajını okumadan önce ,dükkanı kapatıp sevgili nişanlımla doğum günümü başbaşa kutlamak için çıktık,bana söylediği
Ahh hayatım,evden nasıl çıktım bilemezsin,yüzüğümü fotoğraf makinasını unutmuşum,pastayı bile yolda aldım biliyormusuuuuuuunnnn....
KAdınlar işte abi,ne desen boşşş
O güzelim dostlarımı androit gibi gösteren cep telefonlarını esefle kınıyorumm
teşekkür ederim abimm
Bitmedi tabii,sonra devam ettik,ama foto yokk
Alper senide beklerim,hatta gel senin için tekrar doğum günü kutlayayım,sevdim bu işi ben
Teşekkür ederim Erhan,Hep beraber inşallah
Teşekkür ederim BErkant abim...
İyiki varlar , iyiki varsınız tamer,teşekkür ederim
Teşekkür ederim abim saolasınn...
Zion:KAnka kelsin felan ama harika bi adamsın yaaaa
Doğum gunun kutlu olsun. Nice yıllara.
İnan murat herkes bu tepkiyi veriyo,çokmu yaşlı gösteriyorum yaa,daha geçen sene askerden geldim benn
ÇAlışmak insanı yaşlandırıyo dostumm,tez yusuf hayaloğlu gelsin kapatsın gözümdeki yaşlarıı öhööööö
Teşekkürler murat ,hep birlikte nice yıllara dostum,bu arada sana adanada bi kebap borçluyum unuttuğumu sanma sakın
Teşekkür ederimm,hep birlikte inşallahh
Nice nice mutlu senelere...
Saygılarımla...
isom nice yıllara olsun.güzel sürpriz yapmış arkadaşlar.vardiyam uygun deyil ondan gelemedim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Allah kısmet ederse,bende yaş çok abi,uygun olduğun seneyide yakalarız yorma kafanı,teşekkürler canım benim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
nice senelere bari ..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
İyiki varsın derim bana ne faydan varsa )
Nice Yıllara Allah hayırlı sağlıklı bi ömür versin sana...
Hasan..
nice mutlu yıllara güzel bir yeni yaş geçirirsin inşallah yeni yaşında sağlıklı mutlu huzurlu olman dileği ile tekrar doğum günün kutlu olsun
Hepberaber inşallah
Saol abi sende
Teşekkür ederim abicim,hep beraber inşallah,Berkant abi gece gece kahkahalara boğdu beni,güzel oldu ama
Sana bi faydam yokta,zararımmı var lan,bugüne bugün aynı koğuşta kavga etmişliğimiz varsaol yavrucumm
Teşekkür ederim hep beraber inşallah
Güzel ve anlamlı bir baskın olmuş..
Gerçi baskın önceden planlanmadığı hem itiraf edilmiş, hem de
çekilen fotolardan (makina olmayışından) belli edilmiş..
Baskında emeği geçen arkadaşların yüreklerine sağlık..
Ne kadar kötü ve plansızda olsa amacına ulaşılmış..
Günün anlam ve önemine binahen İsocan'ım ;
Nice mutlu,sağlıklı, bol kazançlı ve bol Ferdalı seneler seninle olsun..
Tabi bu seneler içerisinde de nufüs genişlemesi yaparsınız artıkın..Herşey gönlünce olsun İSOCAN..
Dipnot:" Baskın nasıl yapılır?" diyorsanız ..
Bir ara görüşürsek size inceliklerini anlatırım ..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Ammaaannıınnnn efendiiiii doğum günün kutlu olsun Gerçekten daha büyük gösteriyosun ben de seni 27-28 filan zannediyodum Sevgilinle motörünle ineklerinle mutlu seneler canım benim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)