Baslıktanda anlasılacagı gibi;
Yarım saat kadar önce avcılar e-5 yolunda kaza meydana gelmıstır..
kazayı duyan goren ve detaylı bilgi alan arkadaslar varsa bizede bilgi versin..!
Motorcu arkadasımıza Allah acil şifa versin..
(alıntıdır)
kazayı duyan goren ve detaylı bilgi alan arkadaslar varsa bizede bilgi versin..!
Motorcu arkadasımıza Allah acil şifa versin..
(alıntıdır)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
geçmiş olsun inşallah ciddi bi şey yoktur..
ofSsS yinemi kaza haßeri yhaa nerdeyse her qün ßir kaza haßeri alıyoruz lütfen dikkatli kullanın kaza haßerleri yerine daha qüzel haßerler almak istiyoruz artık
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Kaza hakkinda detay vermeden veya yeterli bilgiye ulasmadan lutfen baslik acmayin.
Bu bilgiye nereden ulastiniz? Kazaya sahit mi oldunuz?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
usta yeter artık gına geldı bu kaza haberlerınden foruma uyel oldugumdan berı hergun görur oldum ee bıraz dıkkat
[B][COLOR="Blue"][I]aydınlık yuzler su yuzune cıktıgında guneş tersten batmaya başlar karanlık olan geceler aydınlıga özenır sakın sen benım nefretıme özenme [/I][/COLOR][/B]
Cevabı var içinde zaten...
İaşllah kötü birşeyi yoktur.... Bilgisi olan varsa haberdar ederse seviniriz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
umarım kötü bir durum yoktur ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
21:10 21:15 gibi kanaryadan yola çıkıp büyükçekmeceye geçtim ortada bir kaza yoktu. Geçmiş olsun diyelim yapılacak bişey varsa haber edin hemen yola çıkayım...
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
bu tür haberlerin kimseye faydası yok artık forumdan soğumaya başladım kaza duyurusu formu gibi oldu
İki kişinin bindiği motor değildir.
inşallah kötü bişey yoktur
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
Arkadaşlar kaza haberleri moral bozuyor ama malesef ülkemizde motosiklet kazaları çok sık oluyor buna dikkat çekmesi açısından önemli buluyorum.
Çok dikkatli olmalıyız ve sınırlarımızı bilmeliyiz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)