http://img212.imageshack.us/my.php?i...2008001ei9.jpg
arkadaşlar çok sevinçliyim artık benımde kawasakim var
tabiki mesleğim gereği
http://img212.imageshack.us/my.php?i...2008001ei9.jpg
arkadaşlar çok sevinçliyim artık benımde kawasakim var
tabiki mesleğim gereği
Kawasaki z750s O Bir Aşk
bu diğilde bunun bi üst modeli var 2009 da gelcekmiş süper bişi :D
İki kişinin bindiği motor değildir.
maaşallah pek de iriymiş kaç basıyo bu, kaçı gördün bunla en son, tek tekere de kalkabiliyon mu
bu makina senin olsun daha ne istiyon. trilyonu devirebilir böyle bişey. be hey macrol, trilyonda gaç sıfır war biliyonmu?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ahahahaha kasksız binmeyelim lütfen, bide çok seri makinalar bunlar umarım ilk motorun değildir
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
6 sılındır sılındırlerın capı 2.5 lıterlık pet sıseler varya ondan bıraz buyuk işde sanırım 5000cc yı gecık
işde buna gulunur kardesım keske benım olsada yanına bır kac tane dha koysam yamahaya ortak gıderım hehe
denedım ama olmadı heheenson abı cok hızlı gıttı ıbre 40km/H cok gıttı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
puhaha :D sana tavsiyem hitachiye geç :D
hehe oda var oda gerıde kaldı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
bunu satsan ne para eder var ya... Racing alırsın o zaman.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
O kadar konuşuyoruz "büyük cc ile başlamak tehlikeli" diye, senden hiç beklemezdim bunu Macrol
Hayırlı olsun hocam
Şehir trafiğinde aralardan geçmek için de ideal bir makine almışsın, tebrikler
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
bence ustune biraz daha koy caterpiller al almışken. bunlar 10.000 devirden sonra krank kırıyolar kesici koymamışlar. Ha bide egzozu boşalt cok sekil oluyo
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Artık bir tur verirsin şehir içi kullanım için cok ideal arabaların arasından hızlı gecme kaskını takmayı unutma, arkana artçı alırsan onada kask ver, bu arada kilometrede kaç yakıyo cok merak ettim bende böle bişiy düşünüyorum ama ailem izin vermiyor
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
ezmedigin motorcu kalmaz isterse baba repsol olsun siler süpürür
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Hehe Ben de alacağım şimdi kıskandım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Renk seçimi süper
Fena teker yapar bu.
Hayırlı uğurlu olsun...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
ayyy süper bişeymiş buuu hayalimdeki motor
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)