Bawebaran ve Sadobey kaza yaptı
Reklamlar
-
31.08.2008 sabahi saat 03.30 da E-5 Maltepe Kasacilar Mevkii'nde devrilen bir yolcu minibusune ve can havliyle minibusten cikan yolcular ve yaralilara carpmamak icin, yeni baslayan yagmurla kayganlasan yolda zorda olsa durabildik. Fakat yaklasik on saniye sonra arkamizdan hizla gelen panelvan olanca hiziyla bize arkadan carpti. Carpmanin etkisiyle bizim arac (Kangoo) once havalandi ve sonra takla atarak orta refuje dustu. Iki kuzenim ve kardesim Sadobey (eskiler bilir) devrilen aractan baska bir arac carpmadan cikabilmek icin ciddi bir panik yasadik. Ambulans hastane filan derken hafif siyriklar ve ciddi ezik ve travmalarla olayi atlattik. Bu kadar ciddi bir kazadan bu kadar ucuz kurtulmamizin sebebi arkamizdaki dualar ve verilmis sadakalardir diye dusunuyorum. Simdi evde agrilar icinde halimize sukredip yatiyoruz.
Reklamlar
-
Bununla geçmiş olsun.Bu ara trafikte hayra alamet olmayan bişey var.İnsanlar yolda sadece kendileri varmış gibi deyim yerindeyse tam ir zombi sitilinde ilerliyorlar.Arkadan gelip size çarpan elemanda bu tarz biri olsa gerekki uçmaya çalışmış.Dediğin gibi verilmiş sadakanız varmış.Sadobey'ide eskiden tanırım.Geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
drift bilmem ne :P :queen::queen:
-
-
gün geçmiyorki bir kaza haberi gelmesin...
çok geçmiş olsun.
-
-
geçmiş olsun arkadaşım.. istanbul ya ... hep problem işte.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Geçmiş olsun dilekleriniz çok teşekkürler arkadaşlar. Bizim durumumuzdan ziyade başka birilerine sebep olmamamız bizi en çok teselli eden şey. Zira ilk darbeyle havalanan araç orta refüjde yatan iki yaralı bayanın üzerinden uçup yanlarına düştü ki, tersinin olması korkunç olurdu. Allah yüzümüze baktı diyaruz.
-
geçmiş olsun dostum .. ucuz atlatmışsınız
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
büyük geçmiş olsun.. Allah daha beterinden korusun.. acil şifalar diliyorum
-
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...Allah bida yaşatmasın....
-
Geçmiş olsun allah beterinden korusun.
-
Dualar içi amin demek farzoldu. Daha önceki iyi niyetli duaların bizi bu dertten kurtardığını düşünüyorum. Çok teşekkürler arkadaşlar. Yüce rabbim herkesi bu musibetlerden ve belalardan korusun...
-
geçmiş olsun Allah korumuş hakkaten..
-
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
gecmıs olsun ALLAH sıfa versın
-
çok geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Geçmiş olsun
-
çok çok gecmiş olsun, ALLAH tekrarını göstermesin inşallah, bol bol dua almak gerek valla baksanıza siz bisey yapmasanız karsıdaki yapıo olan size oluo
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)