Bu sabah, Sile - Sofular yolu uzerinde seyirederken Kamyon'un sikistirmasi sonucu yol disina cikmis...Bildigim kadari ile kendisinin aya tarak bolgesinde catlak varmis..Motorda ise maddi hasar var.Herhangi onemli bir problem yok.
Bu sabah, Sile - Sofular yolu uzerinde seyirederken Kamyon'un sikistirmasi sonucu yol disina cikmis...Bildigim kadari ile kendisinin aya tarak bolgesinde catlak varmis..Motorda ise maddi hasar var.Herhangi onemli bir problem yok.
haydaaa.bu nedir abicim hergün biri kaza yapıyo ş.refsizin biri yüzünden
geçmiş olsun diyorum burdan kemal ..
şimdi konuştum ayagım agrıyomuş dikenlerin arasına düşmüş yaralar varmış vucudunda ama iyiyim dedi
çok geçmiş olsun kemal
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun.
telefonla konustum sofular yolunda tır cıkmıs onune buda aradan geciyim derken on tekerin cukura gelmesi sonucunda motor hakımıyeti kaybetmiş uzerinden ucmus ormana dogru ayagında catlar varmıs sesi iyi geliyodu bişi yokmus motorda maddı hasar dısında diyorum size ısrarla bu ayda bişi var neden kimse beni dinliomıyo offf kafayı yemek uzereyim geçmiş olsun kemal abim allah askınıza dikkat edelim neolursunuz daha fazla bişi duymak istemiyorum
geçmiş olsun kemal kardeş bu son olur inşallah
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Çok qeçmiş olsun yaa :( ßir an önce iyileşir inşallah
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
geçmiş olsun
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
kemal kardeşim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Hay Allah noluyoo yaaa Geçmiş olsun geçmiş olsun Kaza haberi duymak istemiyorum artık yaa
nedir bu ya üzerimizde bir uğursuzluk devam etmekde...
ALLAH dahada beterinden korusun! çok geçmiş olsun umarım biran önce ayağa kalkarsın
Abi geçmiş olsun en yakın zmanda ileşmen dilegiyle..
Arkadaşlar dikkatli olalım ne olur, hergün bir haber korkmaya başladım
Allah(c.c) hepimizi korusun.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Büyük geçmiş olsun..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Bununla geçmiş olsun.En büyük kazası bu olur inşallah.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Çok geçmiş olsun, maddi hasar hallolur önemli değil...
Ancak Ramazan başladı bence şimdi çok daha dikkatli olmamız lazım. Asıl tehlike şimdi başlıyor bence. Açlık yüzünden dikkati dağılan ve iftara yakın saatlerde yemeğe yetişmeye çalışan araç sürücüleri yüzünden zor anlar bekliyor bizleri...
Büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
çok çok geçmiş olsn, ALLAH tez vakitte sifa versin inşallah
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)