ya hangi çolak bu benımde soyadım çolak ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TOPRAĞUM. BENDE ŞİLE YOLU ÜZERİNDE OTURUYORUM ....ALLAH kımseye kaza bela vermesın....
ya hangi çolak bu benımde soyadım çolak ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TOPRAĞUM. BENDE ŞİLE YOLU ÜZERİNDE OTURUYORUM ....ALLAH kımseye kaza bela vermesın....
" TuTKuNuN TuTKuSuYuM ; oLmAzSa oLmAz; RivRivHOCA."
Cok gecmis olsun Kemal kardes, en buyuk kazan bu olsun
kemal kardeşim geçmiş olsun çabuk düzelmen dieğiyle.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
çk qçmiş 0Lsn
[COLOR="Black"][COLOR="Purple"][B]HaYrınDan UmUtsZuM qEtrMe baRi şErRiNi !!![/B][/COLOR][/COLOR]
Ya yater artık :( Ne zmn sıra bana gelcek dıe artık korkmaya baslıyorum. Hemen Hemen hergun bır kaza. Allah yardımcımız olsun.
Kemal abı gecmıs olsun Allah yardımcın olsun.
Valla of:(
Çok geçmiş olsun...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Geçmiş olsun
Bu yaz niye böyle oldu ya
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Geçmiş olsun Kemal. İnşallah bir daha kaza haberi okumayız.
Kuzu kurdun, yol fordun:queen:
canım Arkadaşım Geçmiş Olsun Temennilerimle Tüm Dualarım Seninle
geçmiş olsun kardeşimize acil şifalar diliyorum
drift bilmem ne :P :queen::queen:
arkadaşlarım dostarım kardeşlerım hepineze ne kadar teşekkür etsem azdır şimdi iyiyim Allaha şükür ayağimda bi çatlak var tarak bölgesinde yaklaşık bir ay kadar motordan uzak kalıcam ama yüreğim kalbim sizlerle tekeriniz düz bassin salıcakla kalın.
Kemal'e büyük geçmiş olsun. Ucuz atlatmış olmasına sevindik. Biran önce motoruna dönmesi dileğimiz.
Üç boyoz bir kola
biran evvel kardeşimizin iyileşmesi dileklerimle çok geçmiş olsun...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Geçmiş Olsun.
Çok büyük geçmiş olsun, umarım bir daha kaza yapmazsın.
geçmiş oLsn arkadaşım. En Kısa Zamanda iyiLeşmen Ve Motoruna Dönmen DileğiyLe... Bu aY harbidEn Sakat yau Arkadaş Haklı Sanırım
çok geçmiş olsun buaralar nedense kötü haberlerin ardı arkası kesilmiyor.umarım bi an önce sağlığına kavuşursun
Kemal Abimize geçmiş olsun.Allah sağlık şifa versin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
kemal geçmiş olsun ya.. amma kaza haberi aldık bu yaz :(
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)