aman burak , bizi bi daha korkutma
kaza haberini görüp gökhanı aramam arasındaki zamanda yaşadığım korkuyu bir ben bilirim birde allah
aman burak , bizi bi daha korkutma
kaza haberini görüp gökhanı aramam arasındaki zamanda yaşadığım korkuyu bir ben bilirim birde allah
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
burak çok geçmiş olsun,çok şükür ucuz atlatmıssın
allah acil şifalar versin...
Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
emin_arikoglu, kocaadam, bor@, phar, D.Pedrosa, istburak, cihan_35, SmirnouF
vay kardeşim bee
okuyabiliyosa helal olsun .. ama ben biliyorum kim oldugunu ((: gelnce iyileştirecem ben buragı hiç merak etmeyin :D :D :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
canı sıkılmasın o zamn biz burda 9 bikinili iki mayokini li arkadaşla oturuyoruz .. onlarda merak etmişler .. dedim bişeyi yook diyolarki bizi motorla gezdirr berkcannnnnnnnnnn hhahahhahaha
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum arkadaş(artık rüzgarlı havalar başlıyor köprülerde çok daha dikkatli olmak lazım)
acil şifalar dilerim kardeşime. büyük geçmiş olsun
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Büyük geçmiş olsun. Bu günlerde kaza haberleri çok yoğun. Bende dün sabah bir kazanın baş aktörlerinden biriydim. Hasta yatağımda bu haberleri okumak ciddi moral bozuyor.
ii ii..
kaza anından şimdiye kadar yanındaydım, yalvar yakar izin aldım da evime geldim duş alıp dinleneyim die ama saat sabah 10 a kadar izin verdi
oğlumuz çok nazlı, burunu dahi bana kaşıtıyor
e bide tezcanlıyız, herşey hemen olsun istiyoruz ama malesef tabi..
ciidi bi sorun yok.. sadece kolundan geçirdiği operasyon yüzünden 6 ay kadar yüzük ve serçe parmağını hissetmicek, sonrası fizik tedaviyle hallolucak..
belinde arabanın çarpmasından dolayı tramva oluştu tabi, ağrı sancı vs..
envai çeşit yaradan bahsetmiyorum..
ben bi paket pamuğu her ihtimale karşı hazırda bulunduruyorum
kendisini ameliyat ederken erdinç bikaç resim çekti, arat topice
uzun bi süre kendi adımı dumak istemiyorum, gökhannnnnn gökhannnnn
kazanın nası olduğunu mert, edinç yazmış.. ama montu eldiveni olsaydı şu an cadde de teker çalışıyodu haala..
koruma, koruma, koruma..
telefonlara cvp vermedim kusura bakmayın, milletle uğraşmak yerine hastamla uğraşmayı seçtim, biraz anlayış..
saçma sapan duyumlarla yorumlar yazanlarada ve hatta ben 2 gündür hastanede herşeyi birebir yaşarken beni bile bu saçma yorumlara inandırmaya çalışanlara helal olsun diyorum sadece..
Allahım kardeşimi bana bağışladı.. şükürler olsun..
çocuk gibi bakıyoruz işte
hastaneye ilk girişimde meydana getirdiğim taşkınlık ve agresif tavırlardan dolayı çok çok özür.. hak vermişsinizdir umarım.. tartakladığım güvenlikçiye bi paket sigarayla sıcak çikolata ısmarladım barıştık merak etmeyin
eve ziyarete gelmek isteyenler önceden haber vererek gelirlerse daha hoş olur, çünkü anadan üryan bi vaziyette yatması gerekiyor ve ortamın sterilize kalması çok önemli..
GKN MOTORS
cok cok gecmıs olsun ınsallah bır an once ayag kalkarsın
Tekrar geçmiş olsun abi ciddi bişey olmaması sevindirici Allah a sükr.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Geçmiş olsun Burak. Neyseki önemli birşeyin yokmuş. Yaz sıcak, mont deri demezsin herhalde bundan sonra.
Okan Kılıç (Vreon)
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur
aldığım son dakika haberlerine göre burak oturmaya başlamış. Maaşallah yawrum tez wakitte halı saha maçları yaparsın inşallah
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
oturmaya başladı şimdide yatmıyo, oturmak daha rahat geldi kendisine
pansumanları yapıldı bugün hatta ayağa kaldırdım 2 adım bile attı
hızla iyileşiyor
ogünden beri hiç uyumadı, şimdi yanımda sızdı gibi bişi
geceye doğru kolasına dalga atıp uyutucam (dalga=uyku hapı )
hepinize selamları var..
GKN
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)