Çok geçmiş olsun, kısa sürede sağlığına kavuşman dileğimizle
Çok geçmiş olsun, kısa sürede sağlığına kavuşman dileğimizle
İçim fena oldu sabah sabah ama iyi olmana çok sevindim İlk fotoları görünce içim ezildi böyle güzel bi günün sonunda bu talihsiz kaza hiç hoş olmadı ama Allah beterinden korusun son kazan olsun Rüzgarda motosiklet kullanmak gerçekten zorlaşıyor arkadaşlar biz de 1 -2 kez dönüşte sarsıldık oldukça da hızlı gidiyoduk hepimiz dikkatli olalım birimize bişey olsa hepimizin canı yanıyor Bu arada tekrar tekrar söylüyorum yine bıkmadan söylicem korumasız motora binmeyelim lütfeeennn !!! Bırakın insanlar bize robocop desin bırakın bize uzaylı gibi baksınlar birazcık terleyin ama korumasız asla motora binmeyin Mont giyseydi bu kadar canı yanmazdı Burağın sanırım
Geçmiş olsun arkadaşım.
Korumaların önemini hep kaza yapınca anlıyoruz malasef.
Bende kaza geçirdikten sonra yazın 40 derece sıcaklarda bile
Mont Giyip eldiven takıyordum. Hemde hiç şikayet edip üfleyip püflemeden.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
gecmiş olsun allah beterinden korusun
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Tekrar çok geçmiş olsun burakcım...
Sen iyileş bana cadı demeye devam et
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Burak Kardeş büyük geçmiş olsun.
Seni bize bağışladı, tekrarında da korusun.
Bir an evvel iyileş sağlığına kavuş da gezilerde beraber olalım
Poturdak
burak çok geçmiş olsun
bir an önce sapa sağlam ayağa kalkarsın işallah
canım kankam ya çok geçmıs olsun.yapabılecegım bısey olursa haber ver yeter kanka kendını topla en kısa zamanda zıyaretıne gelecegım.çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Çok büyük geçmiş olsun.Biz buluşmaya gelirken o rüzgar bizi de az korkutmamıştı.Hatta dönene kadar bile muhabbeti olmuştu
Umarım Burak kardeşim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Bugün öğlen Burak'ı eve götürmüşler, arkadaşlar şu an yanındalarmış, inşAllah bir an evvel sağlığına kavuşur..
hepimizi çok korkuttun (en çokta beni) tekrar acil şifalar diliyorum
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
geçmiş olsun..
Now the world is gone. Im just one.
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kardeşimize
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Gecmiş olsun Allah beterinden saklasın
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Burak çok geçmiş olsun, fotoğrafları görünce içim yandı.... Çabucak iyileşirsin inşallah.
Şu an anasayfada 5 tane kaza haberi var. İnsanın tüm hevesi kaçıyor.
"kick start my heart"
oofff abi neyaptın sen ya çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
lütfen konu dışı trafik kazalarında hastane acil servis hizmetleri başlığını inceleyin
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
geçmiş olsun
geçmişolsun iyidir umarım
Rüzgar gibi geçti
çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın. dün bende 1. köprüden geçtim dehşet bi rüzgar vardı. en sağ şeritte olduğum halde rüzgarın bi vurmasıyla orta şeride doğru motor kayıyordu. dengeyi zor sağladım. vede hızımı düşürdüm en sağ şeridin çizgisine gelerek orda devam ettim. köprüden geçmeye korkuyorum. ama rüzgarlığım olsaydı bu kadar etki etmezdi heralde. çünkü mont balon gibi şişip şişip benimde dengemi bozdu neyseki Allahtan sağ salim döndüm eve. kardeşim sanada büyük geçmiş olsun bundan sonra daha dikkat et kendine. Allah acil şifalar versin.
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)