istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)
Reklamlar
-
Bende şimdi geldim hastahaneden durumu iyi yaraları sarıldı çok geçmiş olsun burakcım tekrar
Karın ve bel bölgesinde ağır olmasada baya yüzülme var sağ kolunda ise biraz daha derin bi yarası var. ama düzlmeyek bişi değil çok şükür
biraz acı çekecek belki ama bunada şükür diyoruz beterin beteri var
Rüzgarın kendsini bi anda savurmasıyla dengesini kaybetmiş ve yanındaki araca çarpış bunun etkisi ile arkdan gelen minibüün altında sürüklenmiş yinede ucuz atlattık çok şükür çok dikkat edelim arkadaşlar rüzgar şakaya gelmez
Artı parantez BURAKCIM CANIM KARDEŞMİN ÜSTÜNDE BİR MONTU VE BİR ELDİVENİ OLSA İDİ GAYET NORMAL HİÇ BİŞİ OLMADAN KALKIP YÜREYECEKTİ..
HER ZAAMN DİYORUZ KORUMASIZ BİNMEYELM DİYE AMA NAFİLE
FAYDASI YOK GEÇ KALINMIŞ FİGANIN AMA D,KKAT EDELİM KORUMASIZ BİNMEYELİM ARKADAŞLAR KİME BİŞİ OLSA İÇİMİZ YANIYO NOLURSUNUZ KORUMA KORUMA KORUMA...
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Reklamlar
-
kimdi tanımı0rm ama qeçmş 0Lsn...
[COLOR="Black"][COLOR="Purple"][B]HaYrınDan UmUtsZuM qEtrMe baRi şErRiNi !!![/B][/COLOR][/COLOR]
-
çok geçmiş olsun. durumunun iyi olmasına çok sevindim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun Burak.
Allah beterinden korusun.
Lakin ben pek bir şey anlamadım, kazalar karıştı diyicem ama çekilen fotoğraflara Burak'ın denmiş, e fotoğrafları çeken ve olayı gören arkadaş yerde iki kask vardı, artçının durumu ağırdı, heralde önce o gitmiş demiş.
Aklıma arka selede filelenmiş yedek kask ihtimali geliyor, neyse bir an önce taburcu olda pc başına geçip anlat, en güzeli senden dinlemek.
Ha birde eklemek istiyorum, bazen bende motosiklet kazası görünce yaklaşırken ne olur tanıdık olmasın diye içimden yalvarıyorum , ve açıkcası mt'den olmadığını öğrenince seviniyorum ama bu buruk bir sevinç, yediğin, içtiğin, tanıdığın, ciğerini, yüreğini yakacak birine birşey olmamasının sevinci.
Yoksa "aha mt'den değilmiş lan bu" diyip bir tekme atıpta dönüp gitmiyoruz, insan ezilmiş kediye köpeğe üzülüyor, bir başka insana üzülmemek mümkün mü(sapık manyaklar hariç).
Neyse sakin olmak lazım, sebepsiz kalp kırmamak lazım, belki bir gün yerde yatan biz oluruz ve yine aynı md'li bize denk gelir ve eminim o an bir "iyi misin" sorusunun hatırına haksızca suçlanmamış olmasını tercih ederiz, en azından ben ederim.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Bir iki gündür siteye girmiyorum. Az önce açtım sayfayı ve bu haberi okudum. Bir yandan üzülüyorum ama bir yandan da daha beteri var diyerek kendimi teselli ediyorum.
Burak kardeşim çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Eminim bu duumu hızlıca atlatacaksın.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Ben o herife bana haber ver dedim. Beraber gideriz diye bekliyodum. Burak'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsin görüsen. Kaana da bol bol küfret
olm bana ılk haber veren sen oldun kusura bakma haberını alınca ısı bırakıp dırek hastaneye gazladım gıdıncede unuttum senı aramayı donustede emreyı de bekleyemedım acıl ıse gerı donmem gerekıyodu
arkadaslar burak suan gayet ıyı sag kolunun arkası sol elı koltuk altı ve sırtı suruklenme sonucu sıyrılmıs sanırım bıkac ay kolunu tam olarak kullanamıcak ama merak etmeyın durumu gayet ıyı hatta annesı bundan sonra motor yok derken burak r6 olsa fena olmaz felan dıye makara yapıyodu su hız yapıyo dıye atıp tutan arkadaslar bılıp bılmeden sallamasın koprude ruzgardan savrulup arkadan gelen mınıbusun altına gırmıs bısey bılmıyosunuz sallamayın tekrar buyuk gecmıs olsun allah kımseye yasatmasın dıyorum
http://img98.imageshack.us/img98/382/north556eu5.jpg
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
-
Atıp tumayı tepki göstermeyi bırakın arkadaşlar. benim orda demek istedigim md veya mt olayı degil o arkadaşın cektigi acı benim içmi acıtıyordu burakı tanımıyorum yada MT den oldugunu bilmiyordum yanına gittim sakinleşmesi için ona ufak tefek sıyrıklar var tez zamanda iğleşirsin gibisinden morel vermeye özen gösterdim. yemin ederim arkadaşı ambulansa bindirdik ben orda yola devam ederken o kardeşimizin orda cektigi acılar kulagımda cınlamaya başladı. burak kardeşimize geçmiş olsun diyorum herzaman motorcu kardeşliğine önem veririm kimse tepkisini motorcu kardeşlerimizi sınıflandırarak dile getirmesin. MT - MD - TMF bunlar bizim bir arada olmamıza vesile olan kurumlardır. tekrardan cok üzgünüm burak inşallah sağlıgına kavusur ve burda kaldıgı yerden motorcu kardeşlerine destek olamaya devam eder. a..eol un
-
yanı simdi okadar soylenıcek soz varkı öle atıp tutanlara nese erdinc abi tam anlamıyla anlatmıs durumu detaylı detaylı durumunun iyi olmasına ve resimlerde saglıklı gordugum için sukur burak abi allah bagısladı ruzgar konusu cok ince bi nokta bence bunun onemle ele alınıp tarıtsılması lazım ama burda degil lutfen sadece iyi dileklerimizi yazalım tekrar gecmiş olsun burak abi
-
işte bu yüzden köprü üzerinde sollama yasağı var, köprüden geçerken bu olayı hatırlayın, kulağınıza küpe olsun, çok ucuz atlatılmış bir kaza, geçmiş olsun..
-
-
off be burakk... yüreğimiz hoplattın.. neyse ki acıyla karışıkta olsa yüzün gülüyor. İyi olmana çok sevindim... Yüreğime su serpildi desem yalan olmaz... Seneye 31 ağustos ta görüşürüz.. Ben çok sevdim bu işi... insan MT ile yaşlanmıyor ki.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
Burak kardeşim çok geçmiş olsun. Durumunun iyi olduğuna çok sevindim. Verilecek sadakan varmış. Allah korumuş resmen. Ciddi bir kaza atlatmışsın. Allah tekrarını göstermesin. Acil şifalar diliyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
-
Burak'cim buyuk gecmis olsun arkadasim bir an once sagligina kavusman dilekleri ile
-
hastanedeki fotoları görünce,birazdaha rahatladım,tekrar geçmiş olsun burakçım,bizlere bugörüntü ve bilgileri ulaştıan tüm arkadaşlara teşekür ederiz
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
burakcım çok geçmiş olsun
inşallah en kötü kazan bu olur sanırım bundan sonra korumalıklarını üstünden çıkarmazsın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
akşamdan ßeri hep aklımdaydı ne oldu ne ßitti diye resimleri qörünce içim ßiraz ßurkuldu ama yinede ßunada şükür diyelim daha kötüde olaßilirdi ßüyük geçmiş olsun
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
Admin
Burak'cım büyük geçmiş olsun.
Çok ucuz atlatılmış bir kaza. Umarım kısa zamanda iyileşirsin.
-
01 Eylül 2008, 12:53
geçmiş olsun kardeşim açil şifalar dilerim bir an önce iyileş ve yanımızda ol
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)