istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)
Reklamlar
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
"içim rahatladı" cümlesi bana bi garip geldi mustafa abi..
Kendini eğer o kazayı gören kişinin yerine koyarsan, çok sevdiğin bir arkadaşının kazada olmamasına nasıl sevinirsen için rahatlarsa ve genede bir motorcu arkadaşın kaza yaptığına üzülürsen ki normali de budur olay bundan ibaret.
Bende biraz önce öğrendim artçısı neyseki yokmuş ve tekrar geçmiş olsun burakcım, umarım bir an önce iyileşirsin..
Reklamlar
-
burak kardeşime çok büyük geçmiş olsun,biranevvel ayağa kalkması allahtan enbüyük dileğimdir içinde bulunduğumuz şu mübarek günlerde,azönce(aparat)cemle konştuk durumu kolunda yanıklr varmış ve bugece müşadiye altında kalcakmış.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
geçmiş olsun
Gkn yanında bende aradım gökhanı iyimiş çok şükür..
üzmesin burak biziii:(
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Resimlerde kötü görünüyor ama iyi olduğuna çok sevindim.... Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.... Geçmiş olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum...
-
Acil şifalar diliyorum kendisine.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
şimdi konuştum arkadaşlar durumu iyiymiş ALLAH inşallah hemen sağlığına kavuşmayı nasip eyler.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
ay çok kötü oldum ya burak abicim çok geçmiş olsun Allahım Acil Şifalar versin İnşallah umarım bir an önce düzelir kalkarsın
-
off geçmiş olsun ya.. arkadaşlar lütfen dikkatli olalım hiç birinisin kaza yapmasını istemiyorum.... !
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
Çok geçmiş olsun Burak.En kısa zamanda iyileş aramıza katıl hemi.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
arkadaslar simdi hastaneden geldim...burak gayet iyi,espri yapiyo fln ama biraz kotu espri yapiyo artik onemli birseyi yok...
-
ewet arkadaşlar biraz bandaj içinde ama durumu gayet iyi.hız konusunda laf söleyen arkadaşlara söliyim ters rüzgarda düşerseniz hiç hata unsuru olmadan bende arkanızdan hız yaparsan kaza kaçınılmaz derim.oyüzden bilip bilmeden insanlar hakkında konuşmayın...
4teker kabiliyet işi olsaydı taksiler olmazdı...:cat::cat::cat:
-
emvtec adlı üyeden alıntı
ewet arkadaşlar biraz bandaj içinde ama durumu gayet iyi.hız konusunda laf söleyen arkadaşlara söliyim ters rüzgarda düşerseniz hiç hata unsuru olmadan bende arkanızdan hız yaparsan kaza kaçınılmaz derim.oyüzden bilip bilmeden insanlar hakkında konuşmayın...
Hala hastanede mi ? Ben Kaan'ı aradım sordum çalışıyodu o haberi fln yok.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
geçmiş olsun. bugun ben de cbr ile çok mucadele ettim ruzgarla. umarım en kısa zamanda yaraların iyileşir kardeşim..
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Hala hastanede mi ? Ben Kaan'ı aradım sordum çalışıyodu o haberi fln yok.
ewet hastanede kaanla döndük biz kaan işe geri gitti.burak gayet ii ama sanırım bgn hastanede kalıcak herhangi bişey çıkmasın die.
-
emvtec adlı üyeden alıntı
ewet hastanede kaanla döndük biz kaan işe geri gitti.burak gayet ii ama sanırım bgn hastanede kalıcak herhangi bişey çıkmasın die.
Ben o herife bana haber ver dedim. Beraber gideriz diye bekliyodum. Burak'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsin görüsen. Kaana da bol bol küfret
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Ben o herife bana haber ver dedim. Beraber gideriz diye bekliyodum. Burak'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsin görüsen. Kaana da bol bol küfret
bırak o herifi ya o kimseyi beklemez bign başına bişey gelicek yanında kimse olmıcak bu huyu yüzünden.sölerim yrn uğrayabilirsem yanına... ;)
-
Geçmiş olsun burak,Allah daha beterinden korusun...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
şimdi geldim bende hastaneden durumu ii serumun bitmesini bekliolar daha sonra ewe gidicek !!!
acil şifalar diliorum!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)