istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)
Reklamlar
-
Gecmis olsun. Bu fotograftaki kaza istburak arkadasin kazasi degil herhalde, zira fotograftaki arkadasin durumu cok kotu gozukuyor :(
Bende bugun kopruyu gececektim ama hava durumundan gordugum itibari ile ki zaten evde bile anlasiliyor ruzgarli oldugu, gecmedim. Bence hepimizin hava durumunu cok yakindan takip etmesi gerekiyor, ve kotu hava sartlari altinda riske girmemiz lazim diye dusunuyorum.
Reklamlar
-
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun. Bu fotograftaki kaza istburak arkadasin kazasi degil herhalde, zira fotograftaki arkadasin durumu cok kotu gozukuyor :(
Bende bugun kopruyu gececektim ama hava durumundan gordugum itibari ile ki zaten evde bile anlasiliyor ruzgarli oldugu, gecmedim. Bence hepimizin hava durumunu cok yakindan takip etmesi gerekiyor, ve kotu hava sartlari altinda riske girmemiz lazim diye dusunuyorum.
evet malesef o burak :(
-
Abmi simdi aradım ama tlf yengem cıktı yengem cok uzgundu ve konusamıyordu. Bende kısa kesmek zorunda kaldım Ama bugun galıba HASTANEDE KALICAKMIŞ...
Allah abime Acıl sıfalar versin.
-
geçmiş olsun...resimlere bakılırsa karnında asfalt yanığı görünüyor..tez zamanada sağlığına kavuşur inşaallah...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
Kaza yerinden tesadüfen geçtim bu resimleri çektim arkadaşlar. MT grubuna geçmiş olsun. bizde MD grup olarak yuvacıktan geliyorduk tek idim kaza olusundan kısa sure sonra olay yerindeydim.. allah yardımcısı olsun.
-
erdınc abiyle konustum serum baglamıslar dikişlik yaralar varmıs endişelenicek bişi yok daha bilgi olursa sölerim
-
-
şimdi msnden okan haberi aktardı. qeçmiş olsun. bende acil şifalar dilerim.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
BerKToprak adlı üyeden alıntı
Kaza yerinden tesadüfen geçtim bu resimleri çektim arkadaşlar. MT grubuna geçmiş olsun. bizde MD grup olarak yuvacıktan geliyorduk tek idim kaza olusundan kısa sure sonra olay yerindeydim.. allah yardımcısı olsun.
eyvallah...
bizlerde bugün kaza öncesi burak la beraberdik, hepimizin tadı kaçtı tabii doğal olarak. Ama resimleri yayınlarken "içim rahatladı MD den değilmiş" kelimesini gayri ihtiyari sarfettiğini düşünüp böyle üzgün bi anımızda daha da üzülmek istemiyoruz...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
FotografLari görünceye kadar cokta kötü değiLdir yahu dedim,
Buna binLerce kez şükür eLbetteki haLA hayatta burak.
Çok çok büyük geçmiş oLsun
ve bir kez daha şükürLer oLsun..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
-
çok geçmiş olsun yine buna şükür diyelim :/
-
artçısı varmış onun durumu nasıl acaba ??? hay allah birileri dönsede hastaneden bilgi verse yaaa
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
arkadaşımıza allah tan acil şifalar diliyorum.
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
artçısı varmış onun durumu nasıl acaba ??? hay allah birileri dönsede hastaneden bilgi verse yaaa
artçısı bendim ama beykozda indim, sonra başka birini alacağını sanmıyorum çünkü grupta herkes gideceği yere göre ayarlanmıştı zaten ..
-
gecmis olsun abi bunları okudukca özülüyor insan.
-
maGma adlı üyeden alıntı
Ateş sadece düştüğü yeri yakar derler ancak, hiç tanımamasına rağmen diğer bir forumdan olan motorcu arkadaşımızda üzüldüğünü ifade etmiş, bir metni yazıyı herzaman bir bütün olarak görmeliyiz diye düşünüyorum.
haklısın mustafa abi..
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
artçısı bendim ama beykozda indim, sonra başka birini alacağını sanmıyorum çünkü grupta herkes gideceği yere göre ayarlanmıştı zaten ..
sordum ardçı yok arkadaşlar.
sinirlerde herhangi bir zedelenme yok,ve ameliyat gerektirecek bir durumda söz konusu değilmiş.
sadece serçe parmağında bir uyuşma hissedecekmiş bir kaç ay o kadar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
resimde baya kötü gözüküyor. Ama önemli bir darbe olmaması sevindirici. Allah acil şifalar versin.
-
babaçi adlı üyeden alıntı
sordum ardçı yok arkadaşlar.
sinirlerde herhangi bir zedelenme yok,ve ameliyat gerektirecek bir durumda söz konusu değilmiş.
sadece serçe parmağında bir uyuşma hissedecekmiş bir kaç ay o kadar
resimleri görünce kötü oldum yaaa.... dua etmeye başlamıştım bile, gerçekten iyi olsun diye...
paylaşım için saoll
-
bugün bende otobanda giderken rüzgarın yüzünden motorun önü 3 4 kere yerden kesilip sağa sola savruldu düşündüm otoyoldayım hız kessem arkadan araç çarpacak hızlansam tehlikeye gireceğim bir saat duva ederek yolu geçtim allahtan kaza yapmadım ama bugün çok kötü rüzgar vardı rüzgarlı günlerde motor sürmemek lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)