burak bi akşam gelicem ama erdinç le birlikde gelmeyi planlıyoruz
burak bi akşam gelicem ama erdinç le birlikde gelmeyi planlıyoruz
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
GKN BURAK çalışıyorum biliyorsunuz birşey lazım olursa arayın gelmeye çalışırım izin günümde gelicem inşallah k.i.b byyy
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
kardeşim çok geçmiş olsun.bugün gkn ile isonun yerinde aldım haberi şok oldum.çabuk toparlan seni yine aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz..
:flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]
kardeşim bomba gibi, her geçen gün iyiye doğru gidiyo
bugün çok gelen oldui dcr,loft, mert, mhrrm, marv, hanedan12, north, cemali, oğlumve ben eminarıkoğlu ve dahaismini saymadığım bi çok kişi..
hepinizden allah razı olsun, ayağınıza sağlık.. burak çok mutlu oldu ve bol bol moral depoladı..
tedavi sürecimiz sürmekte, bu süreçte bize destek olan herkeze sonsuz teşekkürler..
GKN MOTORS
iyi olcak iyi...
Maşallah burak abimi çok iyi gördüm bugün, Allah'ıma sonsuz şükürler olsun burak abimi bize bağışladı...
Olay anını anlattığı zaman çok kötü oldum, zamanla eski sağlığına dönecek inşallah abim...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
gkn senin için öle böyle diyorlar? h
bu arada hayırdır jesse ile kavga etmişsiniz ? çocuğa nasıl vurmuşsun sen öle abi ayıp ya
her buluştuklarında kavga ediyorlar yeni trend bu...
DRİFT RELİGİON
herkese merhabalar en kötü günümde yanımda olan GÖKANIM MUHARREMİM ERDİNÇİM JESSİM ve ziyaretime gelen ve mesaj yazan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ALLAH hepinizden razı olsun şu anda ellerimi kullanamadığım için halen bu yazıları eşim yazıyo(o gökanın ve muharremin bana yaptığı hizmeti bu zamanda kardeş kardeşe bile yapmazdı)sizi çok seviyorum ölüm okadar ince bir çizgiki bir adım kalmıştı o çizgiye gelmeme ALLAH önce aileme ve sonra sevdiklerime bağışladı beni.YÜCE RABBİM ikinci hayatımı bana verdi şükürler olsun rabbime siz siz olun SAKIN KORUMASIZ BAKKALA BİLE GİTMEYİN bunu en iyi yaşayan benim şimdilik bukadar birazdaha iyileşip ellerimi kullandığım zaman uzun uzun yazıcam hepinize sonsuz sevgiler
Drift Religion
fatih şubesi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
çok geçmiş olsun...
bu arada eşime yazdırmayı unuttum birde eminime çok teşekkür ederim beni yanlız bırakmadı ve hep yanımda oldu birde o güzel fıkralarıyla bu halimle bile beni güldürmeyi başardı hepinizi çok seviyorum
Drift Religion
fatih şubesi
kardeşimm iyi olduğun haberlerini aldıktan sonra daha bi içimiz rahat.. yaralarının ciddi olduğunu duydum aman dikkatli ol... enfeksiyon falan kapma... bu yüzden GKN den uzak dur özellikle mikrobun ağababası o.
Kendine iyi bak, sevenlerini bir daha üzme... Doğumgünümü mahvettin farkında mısın bende seninkini mahvedecem.. Ne zamandı ?
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
bana mikrop diyenlere baticon basarım valaaa
poyrazcım, cigerim.. girme aramıza, sanada pansuman yaparım sorsana burak a pansuman sırasında neler çekiyo
zati annem eve almicak yakında, her gün üstüm başum pansuman malzemeleri kan vs.. içinde eve geliyorum
maşallahı var yavru ceylanımızın, sadece psikolojik olarak biraz çöküntüde.. sanırım yaraları biraz iyileşince, taksim-cadde gezip tozmaya başlayınca kendine gelicek
bu günlerimizde bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler, allah razı olsun
ısırarım
loft, aramızdaki 10 harfi unutma, unuttuysan tülay a sor
GKN MOTORS
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
geçmiş olsun burak
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
cok cok gecmis olsun burak.
insallah bi daha boyle kaza ile gecirmezsin
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:
kanka en yakın zamanda uğrayacam inşallah pert şekilde evde yatıyorum görüşürüz byy.(FENA HASTAYIM)
DRİFT RELİGİON
Burak geç olmuş sanırım biraz ama, çok çok geçmiş olsun...
Dikkat et kendine, gelecek sene de lazımsın sen bize..
Birkaç hafta öncesinden mesajlar ufak ufak verilmeye başlamış oysa dikkate almak lazımmış..
Tekrar çok çok geçmiş olsun, durumunun şimdi daha iyi olduğuna çok sevindim, iyi bak kendine..
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)