Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)

REKLAM ALANI
    nirengi74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250 SL
    burak bi akşam gelicem ama erdinç le birlikde gelmeyi planlıyoruz
    Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GKN BURAK çalışıyorum biliyorsunuz birşey lazım olursa arayın gelmeye çalışırım izin günümde gelicem inşallah k.i.b byyy
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    hyosung Gv 650
    kardeşim çok geçmiş olsun.bugün gkn ile isonun yerinde aldım haberi şok oldum.çabuk toparlan seni yine aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz..
    :flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    kardeşim bomba gibi, her geçen gün iyiye doğru gidiyo
    bugün çok gelen oldui dcr,loft, mert, mhrrm, marv, hanedan12, north, cemali, oğlumve ben eminarıkoğlu ve dahaismini saymadığım bi çok kişi..
    hepinizden allah razı olsun, ayağınıza sağlık.. burak çok mutlu oldu ve bol bol moral depoladı..
    tedavi sürecimiz sürmekte, bu süreçte bize destek olan herkeze sonsuz teşekkürler..
    GKN MOTORS

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    iyi olcak iyi...
    Maşallah burak abimi çok iyi gördüm bugün, Allah'ıma sonsuz şükürler olsun burak abimi bize bağışladı...
    Olay anını anlattığı zaman çok kötü oldum, zamanla eski sağlığına dönecek inşallah abim...
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    gkn senin için öle böyle diyorlar? h

bu arada hayırdır jesse ile kavga etmişsiniz ? çocuğa nasıl vurmuşsun sen öle abi ayıp ya

her buluştuklarında kavga ediyorlar yeni trend bu...
    DRİFT RELİGİON

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı Loft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gkn senin için öle böyle diyorlar? h

bu arada hayırdır jesse ile kavga etmişsiniz ? çocuğa nasıl vurmuşsun sen öle abi ayıp ya
    bırak abi .. insanlık yapalım dedik .. bazı laflar ulu orta yerde soylenmemeli .. herkes yerini bilecek ..
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese merhabalar en kötü günümde yanımda olan GÖKANIM MUHARREMİM ERDİNÇİM JESSİM ve ziyaretime gelen ve mesaj yazan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ALLAH hepinizden razı olsun şu anda ellerimi kullanamadığım için halen bu yazıları eşim yazıyo(o gökanın ve muharremin bana yaptığı hizmeti bu zamanda kardeş kardeşe bile yapmazdı)sizi çok seviyorum ölüm okadar ince bir çizgiki bir adım kalmıştı o çizgiye gelmeme ALLAH önce aileme ve sonra sevdiklerime bağışladı beni.YÜCE RABBİM ikinci hayatımı bana verdi şükürler olsun rabbime siz siz olun SAKIN KORUMASIZ BAKKALA BİLE GİTMEYİN bunu en iyi yaşayan benim şimdilik bukadar birazdaha iyileşip ellerimi kullandığım zaman uzun uzun yazıcam hepinize sonsuz sevgiler
    Drift Religion
    fatih şubesi

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhabalar en kötü günümde yanımda olan GÖKANIM MUHARREMİM ERDİNÇİM JESSİM ve ziyaretime gelen ve mesaj yazan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ALLAH hepinizden razı olsun şu anda ellerimi kullanamadığım için halen bu yazıları eşim yazıyo(o gökanın ve muharremin bana yaptığı hizmeti bu zamanda kardeş kardeşe bile yapmazdı)sizi çok seviyorum ölüm okadar ince bir çizgiki bir adım kalmıştı o çizgiye gelmeme ALLAH önce aileme ve sonra sevdiklerime bağışladı beni.YÜCE RABBİM ikinci hayatımı bana verdi şükürler olsun rabbime siz siz olun SAKIN KORUMASIZ BAKKALA BİLE GİTMEYİN bunu en iyi yaşayan benim şimdilik bukadar birazdaha iyileşip ellerimi kullandığım zaman uzun uzun yazıcam hepinize sonsuz sevgiler
    burakcım sen iyisin ya uzun uzun yazacagın zamanlarda çok yakın inan
    cumartesi çok istememe rağmen gelemedim ama en kısa zamanda (bu hafta içi muhtemelen) ziyaretine gelicez toplanıp
    tekrar geçmiş olsun burakcım
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    çok geçmiş olsun...

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu arada eşime yazdırmayı unuttum birde eminime çok teşekkür ederim beni yanlız bırakmadı ve hep yanımda oldu birde o güzel fıkralarıyla bu halimle bile beni güldürmeyi başardı hepinizi çok seviyorum
    Drift Religion
    fatih şubesi

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    kardeşimm iyi olduğun haberlerini aldıktan sonra daha bi içimiz rahat.. yaralarının ciddi olduğunu duydum aman dikkatli ol... enfeksiyon falan kapma... bu yüzden GKN den uzak dur özellikle mikrobun ağababası o.

Kendine iyi bak, sevenlerini bir daha üzme... Doğumgünümü mahvettin farkında mısın bende seninkini mahvedecem.. Ne zamandı ?
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    bana mikrop diyenlere baticon basarım valaaa
    poyrazcım, cigerim.. girme aramıza, sanada pansuman yaparım sorsana burak a pansuman sırasında neler çekiyo
    zati annem eve almicak yakında, her gün üstüm başum pansuman malzemeleri kan vs.. içinde eve geliyorum

maşallahı var yavru ceylanımızın, sadece psikolojik olarak biraz çöküntüde.. sanırım yaraları biraz iyileşince, taksim-cadde gezip tozmaya başlayınca kendine gelicek
    bu günlerimizde bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler, allah razı olsun

Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak abi .. insanlık yapalım dedik .. bazı laflar ulu orta yerde soylenmemeli .. herkes yerini bilecek ..
    ısırarım

loft, aramızdaki 10 harfi unutma, unuttuysan tülay a sor
    GKN MOTORS

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşimm iyi olduğun haberlerini aldıktan sonra daha bi içimiz rahat.. yaralarının ciddi olduğunu duydum aman dikkatli ol... enfeksiyon falan kapma... bu yüzden GKN den uzak dur özellikle mikrobun ağababası o.

Kendine iyi bak, sevenlerini bir daha üzme... Doğumgünümü mahvettin farkında mısın bende seninkini mahvedecem.. Ne zamandı ?
    evetttt hep beraber mahfedelim buragın dogum gününü
    pasta savaşı yapalım ama buragı oynatmıyalım
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana mikrop diyenlere baticon basarım valaaa
    poyrazcım, cigerim.. girme aramıza, sanada pansuman yaparım sorsana burak a pansuman sırasında neler çekiyo
    zati annem eve almicak yakında, her gün üstüm başum pansuman malzemeleri kan vs.. içinde eve geliyorum:
    yani kısaca elime düşme diyorsun gibi bir mesaj çıkardım bu yazdıklarından.. eyvallah...
    bende pansuman gerekirsee eli hafif birini bulurum , bunu dikkate alıcam.

Burak için de gerçekten bir abi oldun.. Bunlar sana

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evetttt hep beraber mahfedelim buragın dogum gününü
    pasta savaşı yapalım ama buragı oynatmıyalım
    iyi fikir valla...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    geçmiş olsun burak
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    cbr125
    cok cok gecmis olsun burak.
    insallah bi daha boyle kaza ile gecirmezsin
    Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:

kanka en yakın zamanda uğrayacam inşallah pert şekilde evde yatıyorum görüşürüz byy.(FENA HASTAYIM)
    DRİFT RELİGİON

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Burak geç olmuş sanırım biraz ama, çok çok geçmiş olsun...

Dikkat et kendine, gelecek sene de lazımsın sen bize..

Birkaç hafta öncesinden mesajlar ufak ufak verilmeye başlamış oysa dikkate almak lazımmış..

Tekrar çok çok geçmiş olsun, durumunun şimdi daha iyi olduğuna çok sevindim, iyi bak kendine..
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)