Motosiklet'le Ters Yön Faciası!!!
Reklamlar
-
30 Ağustos 2008, 18:29
Ters yön faciası
Mersin`in Tarsus İlçesi`nde motosiklet ve otomobilin çarpıştığı kazayı MOBESE kamerası saniye saniye görüntüledi.
Kaza dün saat 15.00 sıralarında Şehit Mustafa Mahallesi Mersin Caddesi`nde meydana geldi. 23 yaşındaki Ahmet Ali Aktaş yönetimindeki 33 P 5045 plakalı motosiklet ters yöne girince karşıdan gelen 33 AN 456 plakalı Hadi Tekeli yönetimindeki otomobille çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle havaya savrulan motosiklet sürücüsü asfalt zemine çakıldı. Tarsus Belediyesi`nin MOBESE kamerasının da saniye saniye görüntülediği kazada sürücü ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Tarsus 70`inci Yıl Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Aktaş`ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza anı video:http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=5&vid=2701
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Reklamlar
-
30 Ağustos 2008, 18:34
kaza yapan abimize kardeşimize geçmiş olsun.....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
30 Ağustos 2008, 18:37
offff yaaaa çok fena allah yardımcısı olsun
Drift Religion
fatih şubesi
-
30 Ağustos 2008, 18:39
çarptıktan sonra sanırım araba sürücüsü bir kaç sanıye şoku attıktan sonra kacıyor anladıgım kadar videonun capına göre...
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
-
30 Ağustos 2008, 18:41
Malesef hatanın büyük kısmı motosiklet sürücüsünde, otomobilse kavşağa çok hızlı yaklaşıyor ve olan oluyor. Geçmiş olsun fakat, gördüğüm kadarıyla motosikletlide kask veya herhangi bir koruma ekipmanı yok, o yüzden işi zor gibi...
Umarım arkadaş, bir an önce sağlığına kavuşur ve daha dikkatli ve kasklı-korumalı bir şekilde kullanmaya devam eder...
-
30 Ağustos 2008, 18:45
Kavşaklarda mutlaka durarak yolu kontrol etmek lazım.
Üç boyoz bir kola
-
30 Ağustos 2008, 19:05
başlık da ters yön yazıyor ama tamamen kontrolsüz bir şekilde karşıya geçmeye çalışırken otomobil çarpmış.
ardçı var galiba tam seçemedim inşallah durumlar iyidir.
işte KURAL TANIMAYAN bir motosiklet sürücüsü
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
30 Ağustos 2008, 20:06
çok geçmiş olsun
ama malesef insanımız ters yone girmeye devam ettikçe bunlar olacaktır,
umarım bazılarına ders olur...
-
30 Ağustos 2008, 20:20
3 saat önce Hürriyete kaza sebebinin,ters yön diye adlandırılmasının yanlış olduğunu yazdım.
Orası kontrolsüz bir kavşak,anlaştık mı?
Araçlar kavşaklara yaklaşırken ne yapıyordu?
Şehiriçi (meskünmahal) hız sınırı ne idi?
Sorulara cevap bekliyorum,lütfen objektif olalım....
Tabii ki motorcunun kaskı,montu vs vs vs yok,ancaaak o kavşaktan bir yaya da geçebilirdi....
Veee tüm motorlu kara taşıt sürücülerinin,öncelikli olarak insan varlığını
sağlığını.canını gözetmesi gerekiyor.
Medenii memleketlerde bu ihlal gerçekleşmez çünkü kurallara uyulur.
-
30 Ağustos 2008, 20:23
Forumdan Uzaklaştırıldı
artçıda var yaw küçük çocuğa benziyor.
-
30 Ağustos 2008, 20:31
Başlık konusuna bir açıklık getirecek olursak, ben sadece alıntı yaptığım yerdeki başlığı değiştirmedim.Alakasız başlık olmamasına özen gösterdim.Oradaki başlık yanlışsa onu bilmem...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
30 Ağustos 2008, 20:39
Zaten gazeteciler adam gibi gazeteci olsa ben de bu hebere geçmiş olsun vah vah deyip geçecektim.
Ancaaaak haberi ve başlığı hazırlayan gazeteci ya ilkokulu bile okumamış,ya da videoyu dahi seyretmemiş.
Böyle habercileri esefle kınıyorum.
-
30 Ağustos 2008, 21:17
Kusura bakmayin ama tum hata motorcuda. Yol hakki arabanin, insan yola girer iken bir sagina bakar.
-
30 Ağustos 2008, 21:54
Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorcu hukuken haklı olsa bile (zaten bu durumda değil galiba) kendi hayatını düşünmediği için akılsal olarak hatalı. Trafikte her zaman üzerimize isteyerek/istemeyerek kıracak psikopat araba sürücüsü veya görmeyecek araba sürücüsü olacaktır. Kendisini bu gibi tiplerden korumak onun ess görevidir.
-
30 Ağustos 2008, 22:01
kalas gibi gelmiş arkadaş, malesef kask falan da yok, geçmiş olsun diyemicem en azından akılsal olarak... bir daha motora binmemesini ümid ediyorum
-
31 Ağustos 2008, 00:36
eğer motosikletli arkadas vefat etmediyse iyi ders olmuştur.
-
31 Ağustos 2008, 00:45
inşallah bişi olmamıştır... kamera görüntülerinden yorum yapmanın pek doğru
olmayacağını düşünüyorum. kim suçlu belli değil ama orada motorcunun
yapması gereken her kavşakta olduğu gibi durup (yeşil ışık kendisi için yansa
bile) kontrol edip geçmesi gerekirdi. böle kazalarda genelde otomobil
sürücülerini suçlasam da motorcunun karşısındaki otomobil sürücüsünün
hatalarını da kapatacak şekilde sürmesi lazım...
-
31 Ağustos 2008, 00:48
Görüntü içler acısı, Yazık adama dieycem ama o nasıl bi kavsaga giriş o nasıl motesiklet kullanma kask yok bişi yok. İnsallah bişeyi yoktur ve iyileştiğinde de hatasından ders çıkartır.
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
31 Ağustos 2008, 01:45
-Ilk basta ben de `neresi ters yon` demistim. Fakat videonun basinda ve ortasinda soldaki yolun en solundan 2 tane motor cikiyor. Yani orasi tek yon olabilir. Boyle olursa da motosikletin gittigi yon ters yon olur.
-Motosikletin artci koltugunda gorunenin artci olmadigi kanisindayim. Kazadan sonra otomobilin yanina firliyor. Ve kosan vatandaslarin hicbiri ona gitmiyor. Sonrasinda bir minibus eziyor. Fakat yaniliyor da olabilirim.
-Otomobilin tepesinde siren veya taksi tabelasi var...
-Kaza olduktan hemen sonra karsidan karsiya sanki hicbirsey olmamis gibi duyarsizca gecen bir adam var.
-Polis geldiginde hala insanlar yaralinin basinda sanki film izliyormuscasina dikiliyorlar. Polis guvenlik kordonu olusturmuyor. Bilgili de bilgisiz de adamin basinda duruyor.
-Polislerimizde ne yazikki hala ilkyardim bilgisi yok. Kaza oldugunda ambulans gelene kadar dikiliyorlar. (olmeyecek insanlar bile ambulans gelene kadar yasamini yitiriyor , oysaki en ufak bir bilincli ilkyardim bile kisinin hayatini kurtarabilir.)
-
31 Ağustos 2008, 02:37
ShowDown adlı üyeden alıntı
kalas gibi gelmiş arkadaş, malesef kask falan da yok, geçmiş olsun diyemicem en azından akılsal olarak... bir daha motora binmemesini ümid ediyorum
birader ne biçim laf bu yaw geçmiş olsun diyemicekmiş adama bak kask takmayabilir yanlış bi dawranş ama oda bi insan hey Allahım ya
Gerçekci ol,imkansızı iste.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)