Geçmiş olsun Dahabeterinden korusun Allah.
Geçmiş olsun Dahabeterinden korusun Allah.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
geçmiş olsun abi son yaptığın kaza olur umarım tekerin düz bassın
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Öncelikle geçmiş olsun.Ön farınızdan bahsetmişsiniz ön farın dişi kırılmıştır benimde olmuşdu.Arkadan bir arabaya çok hafif çarpmıştım dişi çıkılmış far oynamaya baslamısdı.Onu alttan vidalarsanız sorun çözülür.İyi seyirler.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Geçmiş olsun Khutuck... diyeceğim de.. aslında geçmiş olsun CuBuF, daha da geçmiş olsun taksi amcası..
İyi bari servise geliyorsun (Şaka bir yana keşke böyle bir şey olmamış olsaydı ama yine de servise geldiğinde çok yoğun olmazsan bir ara)
Tekrar tekrar geçmiş olsun, bu son ve en büyük kazan olmuştur umarım Hem yeter artık bırak 4 teker sürücülerine de azap çektirmeyi
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Geçmiş olsun ve allah başka kaza göstermesin.
Yine de paylaşmana sevindim çünkü tam koruma yani,kıyafet'e entegre edilmiş olanlardan söz ediyorum,dizlik,dirseklik gibi vs korumalardan kesinlikle daha garanti çünkü diğerleri çarpma ve düşmelerde olması gerektiği yerde kalmıyor! ya dönüyor ya da düşüyorlar!!!
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Geçmiş olsun allah herkesi kazasız belasız sürüşler nasıp etsin
Geçmiş olsun kardeşim, Allah bir daha kaza bela vermesin, hem sana hem bana.
Evet dün akşam 7 gibi bende kaza yaptım, ikeanın otopark çıkışında solumdan birden sağa kıran bir dengesiz yüzünden ben ve motorum takla attı, sağ omuzum çıktı, tutan bağlardan biri koptu, sol diz ve bilekte bayağı hasarlı şişti üstüne basamıyorum. 24 saat ağrıkesici içemezsin dedi doktorum sabahı zor ettim fakat şimdi iyiyim.
Velhasıl kol 3 hafta sargıda kalacak, motor polis otoparkına çekildi, gidip bakmak istemedim bayağı kötü durumda olduğunu söyledi arkadaş, bir süre yazamayacağım tek el ile ağrılar eşliğinde yazmak pek kolay değil.
Hayatımı kaliteli kaskım kurtardı, montumu kısa mesafe demeden giyseydim belki 3 hafta tek kollu kalmazdım. Arkadaşlar tam korumalarınızı lütfen her zaman giyin benim gibi bedel ödemeyin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Geçmiş Olsun ucuz atlatmıssın....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
geçmiş olsn
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Geçmiş olsun,tekrarını görmemen dileğiyle..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Geçmiş olsun.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Geçmiş olsun Kütük!
Bıyıklı sana da geçmiş olsun.
Bir hafta yurtdışına çıkalım dedik, hemen atmışsınız kendinizi yerlere.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)