geçmiş olsun dostum sana bişey olmamış bu güzel.motorun hasar görmesine üzüldüm.inşallah bu son olsun bidaha kaza maza görmezsin
geçmiş olsun dostum sana bişey olmamış bu güzel.motorun hasar görmesine üzüldüm.inşallah bu son olsun bidaha kaza maza görmezsin
geçmiş olsun koruma şarttt
[COLOR="Red"][B]Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği[/B][/COLOR]
[B][COLOR="black"]/// moto23-motosiklet23[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun kütükcan.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Geçmiş olsun kutucuğum. Dikkat et kendine biliyorsun trafikte uzak durulası kesimi.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
geçmiş olsun kardeş..
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
Geçmiş olsun abi.Allah bir daha yaşatmasın.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
geçmiş olsun sana birşey olmaması çok güzel
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Geçmiş olsun fırat.....Daha beteri olmadığına şükür...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
geçmiş olsun khutuck. dizlikte epey önemliymiş. dizime titanyum çiviler takılınca anladım. son kazandır inşallah.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
geçmiş olsun en kötü kazan bu olur umarım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Çok geçmiş olsun Allah tan hızınız azmıs daha hızlıda vurabılırdınız :( Dedıgınız gıbı en buyuk kazanız bu olsun...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ccok gecmis olsun kutuk
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
geçmiş olsun motosiklette korumanın ne demek olduğunu bilmeyen halkımız belki şimd daha iyi anlar
Geçmiş olsun...Cana geleceğine Mala gelsin...
çook geçmiş olsn, dediğin gibi.. sonuncu olur inşallah..
GKN MOTORS
geçmiş olsun.Allah başka kazalar vermesin.
daha da güzel bi haberle (kazayı ucuz atlatmanı kastettim) korumaların önemini vurgulmanı isterdim ama nasip bölemiş demekki neyseki atlatmışsın. geçmiş olsun kardeşim
Bu arada baslıga yeni dikkat ettim çiziğim yok demişsin
çizikmi istiyorsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)