[QUOTE=collapse;1226204]ayakkabı mı alıyonuz yaw küçük ile başla sonra büyük al :D aldın mı en güzelini alecen yoksa al sat kim uğraşır bea ...[/QUOTE
Ayakkabı olsa yine ii büyük alır seneyede giyersin ama bu motosiklet küçükten başlamakta fayda var her zaman sonra büyük ayakkabının insanın ayağından çıkıp fırladığı gibi motorda fırlaya bilir mazallah yinede güle güle kullan
hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan
DRİFT RELİGİON
hayırlı olsun kaskın asfalttan uzak dursun
[COLOR="Red"][B]Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği[/B][/COLOR]
[B][COLOR="black"]/// moto23-motosiklet23[/COLOR][/B]
Ya hoca;senin nexus'un mu var.Geçen e5 de 140 gidiyorum,aynadan bi ışığın yaklaştığını gördüm.Aha dedim bi racing geliyo.Gele gele bide ne göreyim,nexus degil mi?Beni rahatlıkla geçti gitti arkadanda çok hoş görünüyodu hani.ben büyük scoter larda en çok nexus'u beğeniyorum.çok sportif duruyor.kardeş bu nexus lar kaç yapıyoki?güle güle kullan.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle
drift bilmem ne :P :queen::queen:
hayırlı olsun inşallah 2009 fuar sonrası bende monster ailesine katılacağım veya hypermotard...Ducati zevk makinası,tasarımın neo-klasiği vs...
Başlangıç için çok kuvvetli bir makine...zaten bu konuda yazılacak herşeyi yazmışlar.
hayırlı uğurlu olsun dileklerimle. inşallah kazasız belasız kullanırsın.
ducati pahalıdır kaça aldın
vaay be. ilk motorumun ducati olcağını rüyamda bile göremem ben heralde neyse nazar etmiyim şimdi belki benimde olur zamanla
kazasız güzel temiz yollarda kullanman dileklerimle
Eee fotograf yokmu halaa bak merakla bekliyor herkez ?
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
hayılı olsun tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hayırlı olsun, gazlamaya da bekleriz
GKN MOTORS
gecen bi topic kitlendi er-6n baslangıc motoru olmazms bayana bn olur demstim smd sen monsterla baslıosun allah yardımcın olsun ben bile yok diorum bu işe
kazasız belasın kullanman dilegiyle
true love..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)